Davulbaz Üye bir bilgisayar dergisinin forumundan araklamış tabi modifiye ederek kahraman olmak istedi.olur böyle şeyler.ama çıkarsa olacakları tahmin bile edemiyorum
bir bilgisayar dergisinin forumundan araklamış tabi modifiye ederek kahraman olmak istedi.olur böyle şeyler.ama çıkarsa olacakları tahmin bile edemiyorum
Ferzan Üye konu güncelleme iken geçen bende nokia ile görüştüm 5800 ve n97 ye eklenmesi gereken bir özellik önerdim inşallah dikkate alınır
konu güncelleme iken geçen bende nokia ile görüştüm 5800 ve n97 ye eklenmesi gereken bir özellik önerdim inşallah dikkate alınır
Ferzan Üye Davulbaz' Alıntı: nasıl bir özellik dostum Genişletmek için tıkla ... Dokunmatik tuş kilidi en büyük eksiklerinizden dedim onlara önerinizi dikkate alacaz dediler ama bakalım ne olacak
Davulbaz' Alıntı: nasıl bir özellik dostum Genişletmek için tıkla ... Dokunmatik tuş kilidi en büyük eksiklerinizden dedim onlara önerinizi dikkate alacaz dediler ama bakalım ne olacak
aryscat Üye eerdogan85' Alıntı: Peki arkadaşlar buna ne diyeceksiniz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... nereden buldun o resmi???
eerdogan85' Alıntı: Peki arkadaşlar buna ne diyeceksiniz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uploaded with Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... nereden buldun o resmi???
Ferzan Üye Berkan (:' Alıntı: bi kriz daha geLiyor bende gorunmuo miLLeT aLdanmayin hemen Genişletmek için tıkla ... sen aldanıp hemen bakmışsın
Berkan (:' Alıntı: bi kriz daha geLiyor bende gorunmuo miLLeT aLdanmayin hemen Genişletmek için tıkla ... sen aldanıp hemen bakmışsın
'Maxi Genç Üye Ferzan' Alıntı: sen aldanıp hemen bakmışsın Genişletmek için tıkla ... gunLerdir bekLiyoruz aga