slmm arkadaşlar zaten ne duymuşsanız chip dergisinden geldii..nokia update guncelleme cıkartmadan önce asla ve asla haber yayınlamaz ve nokia guncelleme cıkartıyorum dıyerekde ınsanları meraklandırmaz direk msj yoluyla forum sıtelerde yer alınır ben yorum yazıyorum fıkırlerimi söyluyorum bazı ustler yazımı uygunsuz buluyoo yazımı sılıyoo yazılarım duşuncelerım kımsenın zoruna gıtmesın tmm mı arkadaşlar??bazı dengesızler eylul ayınca cıkıcak dıyıp forum sıtelerını 5800 kullanıclarını ayaklandırıp sevındırdı zaten başından beri böyleydi update cıkmıyacagını neden dıye sorarsanız şuana kadar versıyon cıkmadan önce nokia haber yaymadı update cıkıcak v40 v50 cıkıcak v51 cıkıcak demedi sız v60 beklerken v51 cıktı neden kımse v51 guncellemesınden habersiz neden kımsenın bılgısı yok söylıyen bı arkadaş varmı acaba ben tartışma deil sadece dogruları yazıyorum asla tartışma kavga gıbı sorunum yok bı telefon ıcın kalp kırmam kımsede bnm kalbımı kırmaya kalkışmasın...nokia update 3-4 ay ıcınde cıkartıyo her ay başı asla update cıkarmaz..nokianın yabancı forum sıtesınde tartışmalar var millet umudu kesmiş zaten c6 surumunu yukluyolar neden yurt dışındakılerın haberi yok v60 da sadece ısteklerini yazıyolar şu özelıklerın gelmesını ıstıyolar...ilk önce v60 yurt dışında sonra turkıyeye gelıcek bunu herkes bılıyo zaten sızın habersınız olmadan dırek onlara haber gıderde boşuna tartışma yaratmazlar konuşmazlar bı bıldıkleri var..v60 ekım en gec kasımda cıkıcak bak goruceksınız...ama yınede supriz yapa bılır ona bısey dıyemem
ya yeter bu ne böle yalan yalan yalan işte anlamıyormusunuz hala nie uzatıyorsunuz konuyu kendinizi avutmayın çıkıcak die artık yalannnnnnnnnnnn haber iphone kullanıcılarının yaptığı bir terbiyesizlik başka birşey deil
Yahu kurun c6 yı güzel bir update gelirse geri dönersiniz. Ben c6 dan sonra harbi tel kullandığımı hissettim.Yeni güncellemenin çıkacağı kesin değil çıksa da iyi birşey olacağı belli değil. O zamana kadar mis gibi kullanın telefonu...
ben en son çıkan tel alırım istersefiyatı 5800dan 5 katı olsun fiyatı farketmez şu v60 için bekliyorum adam olacakmı diye bekliyorum çıksa bile satacam yada yiğenime veririm
Arkadaşlar v60 cıkıcagı yok yada cıkarsa bu ay cıkmaz önumuzdeki ay cıka bilir..sizden bi ricam varr vericegim link de vericegim nokianın update(güncelleme) goruşlerinizi bildirmek amaclı nokianın sitesi var..eger sizlerinde destegi olursa v51 deki sorunlarınızı yada v60 ne gibi yenilikler istediginizi goruşlerinizi oraya ingilizce yazarak göndermenizi istiyorum....Kısaca v60 destek istediginiz özelikleri yazın hangi yenılıkler gelmesini istiyosanız yazın ama ne kadar cok msj o kadar cok ilgi....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
googleden ceviri kısmında ki tercumeyı kullanarak turkce sini yazın ingilizceyi bu verdıgım lınke yapıştırın..sizden rica ediyorum ne kadar mail o kadar ilgi gösterıcekler acılışı ben yapıyorum...
I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v51.0.06 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
2-)Performance improvements
3-)mproved touch screen use
4-)Improved Browser
5-)Improved WLAN performance's
6-)Music player better performance with search support
7--)Fix the radio's bug (rds bug)
8--)Improved sensor rotation
9-)More response in menu
10-)Much more better Kinetic scrolling all over
11-)Flash lite 4(like N8)
12-)New browser with tabs
13-)improved camera Thanks from now.
King regards,
can guven
arkadaşlar az önce yazılım güncellemeden güncel dosyalara bakmak için telefonu elime aldım ve şasırdım aşagıda resımde verdım "telefon yazılımı önemli" yazıyor nokia sıtesınden de navifirm den de baktım bırsey yok sebep ne olabilir..