Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 V60 Tan Sonraki Hata
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JKalen
Üye
Konu Sahibi
5800 V60 Tan Sonraki Hata
Telefonumu Güncelleyip V60.0.003 'e Gectim Gecmez Olaydım . Telefonum Sürekli Kendi Kendine Kapanıp Acılıyor . 52'ye Dönebilirmiyim ? Acılıp Kapanma Sorunu Nedir . Nasıl Çözülür ?
omerynd
Üye
kardeş telefona yazılım yükledikten sonra hard format atman gerekli önce hafıza kartındaki sistem klasörlerini sil sonra hard format at telefon canavar gibi olur
Telefonumu Güncelleyip V60.0.003 'e Gectim Gecmez Olaydım . Telefonum Sürekli Kendi Kendine Kapanıp Acılıyor . 52'ye Dönebilirmiyim ? Acılıp Kapanma Sorunu Nedir . Nasıl Çözülür ?
aslında servise ver v52 dönmek istediğini söyle hallederler
JKalen
Üye
Konu Sahibi
Öncelikle Cihazımin Garanti Süresi Doldu . Cihaza Ve Hafıza Kartına Format Attım Sorun Devam . Boxla Atılınca Sorunum Gidermi ?
suana06
Üye
Down Grage yap.
ecel54
Üye
cfw yükle garanti bittiyse.
JKalen
Üye
Konu Sahibi
Downgrade Yapmayı Bilmiyorum . Zaten CFw Kullanıyorum Sorunum Cözülmüş Değil
ecel54
Üye
başka cfw yüklemeyi dene. hangi cfw yi yükledin
JKalen
Üye
Konu Sahibi
Dendm Olmadı
izmitli1983
Üye
sen cfw yüklüyken mi v60 a döndün eger öyle yaptıysan acılmaz tel sen orjinal v60 fw sini navifirm ile indir ordan jaf ile flashla sonra hard format at tele tamamdır..yalnız hafıza kartınada atmayı unutma..sorun çözülmüş olacaktır
JKalen
Üye
Konu Sahibi
Dostum Ben Orjinal V52.0.007 Fabrika Cıkıslı Sistemden V60'a Yükselttim
JKalen
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar Tekrar V52.0.007 Yükledim Ama Sorun Düzelmedi
ntquartex
Üye
benim d slide to unlock özelliği sadece açma kapama tuşuna basinca devreye giriyor,menu,yesil veya kırmızı tuşa basınca ise çalışmıyor.soft ve hard formatlar sonrası duzeldi ama 1-2 gun sonra yine sorun basladi.bu problemi yaşayan var mı?