5800 v60 Sorun Nimbuzz ile oluşan iletim raporu sorunu:Çözülmüşdür....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metalshops

metalshops

Üye
    Konu Sahibi
5800 v60 Sorun Nimbuzz ile oluşan iletim raporu sorunu:Çözülmüşdür....
Arkadaslar 5800 Sonra cıkan c60 sürümünü navifrmden indirip flash ile yükledim fakat cihazımda söyle bir sorun var.. Mesaj gönderdiğimde gelen iletim mesajındada mesaj gelmiş gibi davranıyor telefon mesaj gelmiş gibi mesaj sesi çalıp titriyor iletim raporlarını kapattım sorun düzeldi fakat buna alternatif çözüm bulamazmıyız herhangi bir yama uygulama yada başka bişey ? Lütfen konuyu saptırmadan yardım edebilecek arkadaslar cevap yazsın.:tşk:

hakan_710

hakan_710

Üye
normalde yeni yazılım attığın için sorun olmamsı gerek ama emin olmak için bi hard format atmanı öneririm aynı hata devam ederse tekrar flashla. flash atarken küçük bi sorun olmuş olabilir

metalshops

metalshops

Üye
    Konu Sahibi
İyi güzel demişsin kardeşim ama. Hackledm rompacher yamalarını kurdum bankanın yazılımını kurdum ve bircok islem yaptım telefonda tüm ayarlamalarımı yapmışken çok koyar format yada flash. Zaten ben 5-6 defa son zamanlarda flash attım c6 yazılımı farklı yazılımlar en son anladımki orjinalinden baskası yalan. O yüzden kesin düzgün bir sekilde attığıma eminim farklı bir yolu yokmudur acaba

Andrey.

Andrey.

Üye
Arkadaşım Nimbuzz kullanıyorsan büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor..

Tek çare Ya Nimbuzz'u Sileceksin Yada İletim raporlarını kapatacaksın ..

hakan_710

hakan_710

Üye
İyi güzel demişsin kardeşim ama. Hackledm rompacher yamalarını kurdum bankanın yazılımını kurdum ve bircok islem yaptım telefonda tüm ayarlamalarımı yapmışken çok koyar format yada flash. Zaten ben 5-6 defa son zamanlarda flash attım c6 yazılımı farklı yazılımlar en son anladımki orjinalinden baskası yalan. O yüzden kesin düzgün bir sekilde attığıma eminim farklı bir yolu yokmudur acaba
valla bnm aklıma bunlar geliyo elbet vardır ama tek tek denemn gerekir bir çakışma da söz konusu olabilir o yüzden format at dedim hack yöntemi 10 dk nı almaz sorun olursa yardımcı olurum. yine de karar senn tabi

Andrey.

Andrey.

Üye
Bence benim dediğim :D

metalshops

metalshops

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Nimbuzz kullanıyorsan büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor..

Tek çare Ya Nimbuzz'u Sileceksin Yada İletim raporlarını kapatacaksın ..

Direkt olarak böyle bir tahminde bulunman açıkçası beni çok şaşırttı nimbuz kullanıyorum üstelik cok sevdiğim bi program. Teşekkür ederim arkadaşım bilgilendirmen için şimdi nimbuz ayarlarını kurcalayacam.

Andrey.

Andrey.

Üye
Direkt olarak böyle bir tahminde bulunman açıkçası beni çok şaşırttı nimbuz kullanıyorum üstelik cok sevdiğim bi program. Teşekkür ederim arkadaşım bilgilendirmen için şimdi nimbuz ayarlarını kurcalayacam.

Çünkü bende de nimbuzz kurdukdan sonra aynısı oldu ve nimbuzz'dan olduğunu tahmin ettim:)

Dediğin gibi Nimbuzz ayarlarından sorunu çözecek bişi bulabilirsen , paylaşırsan sevnrm :)

metalshops

metalshops

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş nimbuzda titreşimle olan bildirimlerin hepsini kapattım sorun düzeldi nimbuzuda kullanıyorum artık iletim raporlarıda açık sorun yok :)

Tuba

Tuba

Üye
Konu başlığını editledim aynı sorunu yaşayan kişiler başlıkdan kolayca bulması adına...
sorun çözülmüş konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...