5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye

pcwolf

pcwolf

Üye
Sen olumsuz yorum gördün ben kullandım bi olumsuzluğunu göremedim :) N8 in hatalı üretildiği Nokia tarafından açıklandı biliyorsun :)
Ha her telefonla ilgili olumsuz yorum olur olumlu yorum olur ama bir firma kalkıp ürettiği telefonu bu şekilde UNUTMAZ sanırım 5800 örneğindeki gibi :) Weve de en azından RDS yazıyorsa RDS çalışıyor :)))))

Bir de bakkala ekmek almaya giden bir telefon üreticem ben de. Nasıl olsa çalışması gerekmiyor özelliğin katalogda yazması yetiyor :) 5800 RDS gibi :)
RDS bende her zaman çalıştı arkadaşım. 1 2 ay sonra telefonu servise verirsen yazarsın burdan.

sovalye28

sovalye28

Üye
cok skur..

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlarr şu v52.007 versiyonu rm 428 mb olan telefonlar icinnn ama görulen bu ki nokia 5800 expressmusic telefonunada v52.007 guncelleme gelmiş yabancı forum sıtelerınde v52 cıkmışş hıc bı alakası yokken bu guncellemenın neden rm 428 mb olan telfonun guncellemesını bu telefona yayınladı onu anlamadım sacmalık ya vallaha sacmalıkk nokia yaptı yıne yapıcagını:))) baktılar baş edemıyolar dıger telefonun guncellemesını yayınladılar v52 cıktı arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun:))) kandırıldıkkkkkkkkkkkkkkkkk::D:D

sovalye28

sovalye28

Üye
vay beaa baya bi özellik geldi napcaz bılmıorumkı bukadar özelliği:):):):):):)

HackerCelik

HackerCelik

Üye
ya bu nokia dalga geçiyo heralde yazılım tarihi 17/10/2010 yazıyo 1 ay olmuş güncelleme hazırlanali şimdi yayınlıyo v60 da gözüm yok zaten umudu kestim ama en azından hatalarını giderseydi bari saçmalamış yine nokia arkadaşlar

cemorhun

Üye
RDS bende her zaman çalıştı arkadaşım. 1 2 ay sonra telefonu servise verirsen yazarsın burdan.

Güncelleme yapmadı isen çalışmıştır normal ama benim gibi V 50 ile alan kiseninki çalışmadı ayrıca tel sizin olsun ben 8500 Wave ile çok mutluyum :)

Yeni versiyonunuz da hayırlı olsun efendim :)

v 60 a daha çoook var 53 54 55 56 bööyle giderse 10 sene :)

pcwolf

pcwolf

Üye
Güncelleme yapmadı isen çalışmıştır normal ama benim gibi V 50 ile alan kiseninki çalışmadı ayrıca tel sizin olsun ben 8500 Wave ile çok mutluyum :)

Yeni versiyonunuz da hayırlı olsun efendim :)
Yoo v40lıydı aldığımda, 50 51 52 yükledim çalıştı..
Ben de mutluyum telefonumla...

Davulbaz

Davulbaz

Üye
yeni yazılım güncellemesi ile v 52.0.007'ye yükseldi kendileri. henüz resmi changelog yayınlamamış, şöyle bir şey var:

upgrade cpu performance enhanced touch screen - very fast
improve wifi, connection error ovi
rotate enhanced
software map new!
v52 pictures and movies better!
no nokiaemail
interface does not change!

marmaraisland

Üye
ya arkadaşlar bu güncelleme nokia nın sitesinde gözükmüyo ve ne yenlikler geldi bilgisiolan varmı

masa3550

masa3550

Üye
Ne zamangelecek bu konuda bilgi

aa-tolga

aa-tolga

Üye
NOKIA 5800XM RM-356
Bu dil kodlarına Cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 52.0.007 oldu
0591785 Euro2 Gun and Black Turkey
0559083 Euro2 Turkey Red
0559373 Euro2 Turkey Blue
0573741 Euro2 Turkey Black
0587676 Euro2 Turkey Navi

Bu dil kodlarına Cihazınız için en son yazılım:
Sürüm:: 51.0.006 olarak kaldı
0579269 Euro2 Turkey Red
0579270 Euro2 Turkey Blue

SilentOne

SilentOne

Üye
neydi ne olduk be bide 1 ay once ckan güncellemeyi şimdi yayınlıyorlar bole gidrse 2012 de v60 çıkarırlar :D

O6UZH4N

Üye
v60 çıkana kadar ocak olur geçen gün v52 çıktı v60 ı biraz daha bekleyecegiz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
v60 çıkacağı kesin değil nerden çıkarıyorsunuz v60 nın çıkacağını?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
v52 sondu millet dahada çıkmaz.. bitti da gözümüzü boyadı nokia...

uyuss_Sehzade

Üye
nadir biz demiyoruz nokianın kendi forumlarında tartışmalarında söylenen söylenti bunlar kafamıza göre şu cıkıcak bu cıkcak demiyoruzz..arkadaşlar dedigim gibi nokia 3-4 ay icinde bi guncelleme cıkartıyo..nısan ayında v50 temmuz ayında cıkıp agustosda v51 yayınladılar ekimde cıkıp kasımda v52 yayınladılar..sıradaki guncelleme şubat aylarında veya mart başlarında cıkıcakk...v52 gelen özelikler beli deil nokia kendi sitesinde şu özelik geldi demedi kafanıza göre şu ıyleştırme bu ıyleştırme olmuş da demeyin cunku gözle görulur bı ıyleştırme mevcut deil..nokia iyleştirme yaptıgı sorunları giderdigi bi guncelleme yaptıysa nokianın kendi sitesinde nelerın mevcut oldugunu göstericek hoşcakalın...

Davulbaz

Davulbaz

Üye
yanlız c6 cwf ye fena alışmışım.v52 yüklediğimi unutmuş ana ekranın dönmediğini görünce kıllanmıştım.acı gerçeği sonradan farkettim.gelen gideni aratıyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nadir biz demiyoruz nokianın kendi forumlarında tartışmalarında söylenen söylenti bunlar kafamıza göre şu cıkıcak bu cıkcak demiyoruzz..arkadaşlar dedigim gibi nokia 3-4 ay icinde bi guncelleme cıkartıyo..nısan ayında v50 temmuz ayında cıkıp agustosda v51 yayınladılar ekimde cıkıp kasımda v52 yayınladılar..sıradaki guncelleme şubat aylarında veya mart başlarında cıkıcakk...v52 gelen özelikler beli deil nokia kendi sitesinde şu özelik geldi demedi kafanıza göre şu ıyleştırme bu ıyleştırme olmuş da demeyin cunku gözle görulur bı ıyleştırme mevcut deil..nokia iyleştirme yaptıgı sorunları giderdigi bi guncelleme yaptıysa nokianın kendi sitesinde nelerın mevcut oldugunu göstericek hoşcakalın...
nokianın sitelerinde tartışılabilir ama bu nokianın v60 ı çıkaracağı anlamına gelmez,ikincisi niye hep versiyon güncellemesi bekliyoruz anlamıyorum sanki telefon başka bir telefona dönecek elinizdeki telefonun çapı belli yani..

furkan5800

furkan5800

Üye
arkdşlar v52 çıktı v60 ta çıkarsa kalbim sayanmaz :oke::oke::oke::oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt