RDS bende her zaman çalıştı arkadaşım. 1 2 ay sonra telefonu servise verirsen yazarsın burdan.Sen olumsuz yorum gördün ben kullandım bi olumsuzluğunu göremedimN8 in hatalı üretildiği Nokia tarafından açıklandı biliyorsun
Ha her telefonla ilgili olumsuz yorum olur olumlu yorum olur ama bir firma kalkıp ürettiği telefonu bu şekilde UNUTMAZ sanırım 5800 örneğindeki gibiWeve de en azından RDS yazıyorsa RDS çalışıyor
))))
Bir de bakkala ekmek almaya giden bir telefon üreticem ben de. Nasıl olsa çalışması gerekmiyor özelliğin katalogda yazması yetiyor5800 RDS gibi
![]()
)) baktılar baş edemıyolar dıger telefonun guncellemesını yayınladılar v52 cıktı arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun
)) kandırıldıkkkkkkkkkkkkkkkkk:

RDS bende her zaman çalıştı arkadaşım. 1 2 ay sonra telefonu servise verirsen yazarsın burdan.

Yoo v40lıydı aldığımda, 50 51 52 yükledim çalıştı..Güncelleme yapmadı isen çalışmıştır normal ama benim gibi V 50 ile alan kiseninki çalışmadı ayrıca tel sizin olsun ben 8500 Wave ile çok mutluyum
Yeni versiyonunuz da hayırlı olsun efendim![]()
nokianın sitelerinde tartışılabilir ama bu nokianın v60 ı çıkaracağı anlamına gelmez,ikincisi niye hep versiyon güncellemesi bekliyoruz anlamıyorum sanki telefon başka bir telefona dönecek elinizdeki telefonun çapı belli yani..nadir biz demiyoruz nokianın kendi forumlarında tartışmalarında söylenen söylenti bunlar kafamıza göre şu cıkıcak bu cıkcak demiyoruzz..arkadaşlar dedigim gibi nokia 3-4 ay icinde bi guncelleme cıkartıyo..nısan ayında v50 temmuz ayında cıkıp agustosda v51 yayınladılar ekimde cıkıp kasımda v52 yayınladılar..sıradaki guncelleme şubat aylarında veya mart başlarında cıkıcakk...v52 gelen özelikler beli deil nokia kendi sitesinde şu özelik geldi demedi kafanıza göre şu ıyleştırme bu ıyleştırme olmuş da demeyin cunku gözle görulur bı ıyleştırme mevcut deil..nokia iyleştirme yaptıgı sorunları giderdigi bi guncelleme yaptıysa nokianın kendi sitesinde nelerın mevcut oldugunu göstericek hoşcakalın...