5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

erkinx

Üye
arkadaşlar ünlü kain nostradamus açıklamış v60 çıkmaz ayın son çarsanbası kesin çıkıyomuş 100%100 sağlam kaynak yani nostradamus boru değil :D

aryscat

aryscat

Üye
arkadaşlar ünlü kain nostradamus açıklamış v60 çıkmaz ayın son çarsanbası kesin çıkıyomuş 100%100 sağlam kaynak yani nostradamus boru değil :D
Kesimi???:hmmm bak onagöre bekleyecemmm....

SilentOne

SilentOne

Üye
ya hürafe dioz inananmayın

sovalye28

sovalye28

Üye
bu saatten sonra cıkaranın :)) arkasındayım:))

cemorhun

Üye
Arkadaşlar bugün gidip Samsung wave S8500 almış bulunuyorum V.60 ister çıksın ister çıkmasın umrumda değil yeni sahibi düşünsün artık =)) Elveda nokia der bundan sonra yoluma samsung ile devam edeceğimi de bildiririm :) Nokia cidden bitti gözümde... Galaxy S düşünmedim değil lakin 1 kamerasının flashsız oluşu 2 malzemesinin kalitesiz duruşu 3 çabuk deforme olması 4 yazılımsal kilitlenme sorunları 5 fiyatının 1450 lira olmasıgibi nedenlerle şimdilik s8500 a karar verdim :) E hayırlı olsun bakalım...

sovalye28

sovalye28

Üye
hayrl olsun darısı basımıza:)

deadlydesire

deadlydesire

Üye
ii hayırlı olsunda ne reklam ediyon... amacın ne, ne soguttu seni nokiadan.. kral gibi telefon nasıl kullanamıonuz şu teli anlamıom:D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bu kral ilk basta cazip geliyo ama sonradan baska ulkeler aramaya basliyosun.. zamanla anlarsin....

cemorhun

Üye
hayrl olsun darısı basımıza:)

Teşekkür ederim... Amin umarım herkes nokia yı bırakır artık da nokia da kendini toplar N8 fikaskosunu az sonra yazıcam...

İnanın 5 mp kamera 1 ghz işlemci 512 mb ram bellek olmasa bile sırf bu ekranın kalitesi için bile alınır bu telefon. Mükemmel ötesi net bir görüntü var. İşletim sistemi çok yeni bir sistem olan Bada ve uygulama açısından şimdiden çok ama çok geniş bir içerik sunuyor samsung kendi sitesi üzerinden bizlere. Düşünsenize kaç yıl oldu ki 1 ghz işlemcilere veda edeli masaüstü PC lerde :) Flash desteği multi touch screen widgetler yani v 60 dan hayal ettiğimz herşey bu telefonun fabrika çıkışında varmış :) Ücretini hakediyor kesinlikle...

Nokia N8 Resmi Açıklama Montaj hatası yaptık bu yüzden telefon sonsuz döngü içinde kendini resetliyor bu sorunla karşılaşanlar ücretsiz olarak teknik servisten yararlanabilir...
Cevap : Lütfettin nokia bozuk telefonu 1200 liraya sat sonra da garantili cihazın onarımını ücretsiz yapmayı bir lütuf gibi sun kullanıcıya...

Nokia benim için BİTMİŞTİR .... Dokunmatik sektöründe esamesi bile okunamıyor malesef...

:bann: Nokia :bann:

--------------- Ekleme ---------------

ii hayırlı olsunda ne reklam ediyon... amacın ne, ne soguttu seni nokiadan.. kral gibi telefon nasıl kullanamıonuz şu teli anlamıom:D

Telefon güzel illaki ve cidden katılıyorum Kral oluşuna ama bu kadar sorun varken telefonda ve bu kaar satılmışken Nokia nasıl böyle duyarsız kalabiliyor ? Sorun burda. Hani N8 e yüklenmiş harıl harıl çalışıyordu ? Ne oldu hatalı montaj dedi N8 için... Demek ki nokia hiçbişey için çalışmayan ve müşterisine önem vermeyen bir firma... Sorun burda yoksa zamanında güncellemeler ve açıklamalar gelse idi inan ki 5800 için yapacağım tek yorum mükemmel olurdu... 400+ bir fiyata bu kadar özellik ve Nokia markasını bir arada düşünemezdim 1 yıl öncesine kadar... Çok haklısın KRAL ama malesef KRAL ÇIPLAK ....

uyuss_Sehzade

Üye
nokia yaptı yapıcagını bizleri kandırdı yöneticinin biri kasım ortasında dıye haber saldı aralık ayına gırdık gırıcez halen tık yok..sıkıldım artık yeni güncellemeyi beklemekten..ama sizlere şu linkleri verimm okumanızı yavsiye ederim.... link... link.... .... bu linker symbian hakkındaki bazı goruşleri bıldırmış..neyse grşz hoşcakalın...

Üstat

Üye
c6nınki çıkmış hadi bakalım hayırlısı 5800 içinde bekliyoruz :)

fatih982

fatih982

Üye
daha çok bekleriz gibime geliyor

MaxiSosyal

MaxiSosyal

Üye
Biz adam akıllı konu açıyoruz makara ya dönmüş diye kilitleniyor ne hikmetse bu konu makarayı aşmış benim konuyu kilitleyen beyefendi bunları görmüyor heralde bazıları iş olsun diye moderatörlük yapıyor heralde işini gerçekten yapan arkadaşlar alınmasın lütfen

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten hep v60 konusu makaraya almdı

pcwolf

pcwolf

Üye
Arkadaş bu wave alanlar da N8ın ... atanlar grubuna anında dahil oluyor ya. O telefonla da ilgili bir sürü olumsuz yorum gördüm ben, başka telefonlara göre değil ama kendi içinde...

sovalye28

sovalye28

Üye
la biri şu nokıa ya şamar atsın daaa:):) perişan etti valla bizi ya. custom fw yuklıcm beklıorm cıkcak dıe v60 ı

cemorhun

Üye
Arkadaş bu wave alanlar da N8ın ... atanlar grubuna anında dahil oluyor ya. O telefonla da ilgili bir sürü olumsuz yorum gördüm ben, başka telefonlara göre değil ama kendi içinde...

Sen olumsuz yorum gördün ben kullandım bi olumsuzluğunu göremedim :) N8 in hatalı üretildiği Nokia tarafından açıklandı biliyorsun :)
Ha her telefonla ilgili olumsuz yorum olur olumlu yorum olur ama bir firma kalkıp ürettiği telefonu bu şekilde UNUTMAZ sanırım 5800 örneğindeki gibi :) Weve de en azından RDS yazıyorsa RDS çalışıyor :)))))

Bir de bakkala ekmek almaya giden bir telefon üreticem ben de. Nasıl olsa çalışması gerekmiyor özelliğin katalogda yazması yetiyor :) 5800 RDS gibi :)

mm_mm

mm_mm

Üye
kasım ortası diyolardı (:

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
v60 yerine v 52.0.007 çıkmış arkadaşlar nsu ile indirebilirisiniz
eğer görmüyorsa ürün kodunu değiştirerek görebilirsiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt