hayrl olsun darısı basımıza
Teşekkür ederim... Amin umarım herkes nokia yı bırakır artık da nokia da kendini toplar N8 fikaskosunu az sonra yazıcam...
İnanın 5 mp kamera 1 ghz işlemci 512 mb ram bellek olmasa bile sırf bu ekranın kalitesi için bile alınır bu telefon. Mükemmel ötesi net bir görüntü var. İşletim sistemi çok yeni bir sistem olan Bada ve uygulama açısından şimdiden çok ama çok geniş bir içerik sunuyor samsung kendi sitesi üzerinden bizlere. Düşünsenize kaç yıl oldu ki 1 ghz işlemcilere veda edeli masaüstü PC lerde

Flash desteği multi touch screen widgetler yani v 60 dan hayal ettiğimz herşey bu telefonun fabrika çıkışında varmış

Ücretini hakediyor kesinlikle...
Nokia N8 Resmi Açıklama Montaj hatası yaptık bu yüzden telefon sonsuz döngü içinde kendini resetliyor bu sorunla karşılaşanlar ücretsiz olarak teknik servisten yararlanabilir...
Cevap : Lütfettin nokia bozuk telefonu 1200 liraya sat sonra da garantili cihazın onarımını ücretsiz yapmayı bir lütuf gibi sun kullanıcıya...
Nokia benim için BİTMİŞTİR .... Dokunmatik sektöründe esamesi bile okunamıyor malesef...

Nokia
--------------- Ekleme ---------------
ii hayırlı olsunda ne reklam ediyon... amacın ne, ne soguttu seni nokiadan.. kral gibi telefon nasıl kullanamıonuz şu teli anlamıom
Telefon güzel illaki ve cidden katılıyorum Kral oluşuna ama bu kadar sorun varken telefonda ve bu kaar satılmışken Nokia nasıl böyle duyarsız kalabiliyor ? Sorun burda. Hani N8 e yüklenmiş harıl harıl çalışıyordu ? Ne oldu hatalı montaj dedi N8 için... Demek ki nokia hiçbişey için çalışmayan ve müşterisine önem vermeyen bir firma... Sorun burda yoksa zamanında güncellemeler ve açıklamalar gelse idi inan ki 5800 için yapacağım tek yorum mükemmel olurdu... 400+ bir fiyata bu kadar özellik ve Nokia markasını bir arada düşünemezdim 1 yıl öncesine kadar... Çok haklısın KRAL ama malesef KRAL ÇIPLAK ....