5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

cemorhun

Üye
Hissediyorum 16 kasım 2012 günü yeni versiyonu kullanıyor olacağız :)

keko9

Üye
16 kasım dedınız yarın oburgun kasımın sonunda dersınız ohoo cok beklerız bız :)

deadlydesire

deadlydesire

Üye
suyu çıktı artık

cemorhun

Üye
Bence artık eksik hatalı falan ama v.51 ile yaşamayı öğrenmemiz gerekiyo :) Sanırım bitti güncelleme işi 5800 için :)

melik123321

Üye
of yhaa nokiaya attımız mesajda 16 kasım dedi mk s..çem nkyayı :D

SilentOne

SilentOne

Üye
hakkaten adamı dinden imandan çıkartrlar ya

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
İstediğiniz şeylerin çoğunu Nokia stratejik olarak yapmaz.Şöyle yapmaz, eğer 500 liralık telefonla yeni çıkacak 600-1000 Tl arası telefonlarla arasında olan farkları azaltırsa fiyatta azaltılır.Zaten N8 in tanıtımında yeni ev ekranı gösteriliyor.Eski modellere koymazlar...

a.oluc

a.oluc

Üye
dogru arkadaşlar birde bu tlfn dokumatik dgl mi.arama ve kapatma tuşu var ama menü tuşu yok eksik bnce
ali

--------------- Ekleme ---------------

yani birde dokunmatik menü tuşu eksik

SilentOne

SilentOne

Üye
işin garibi nokia n8 de arama tusuyok

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar ben dailymobil forum sitelerinde şu lınkler konuşuluyoo iyi bakın inceleyinn... v60 cıkacagı kesın ama ne zaman cıkıcak beli deil ordakılerde sabırsızlıkla bekliyor.. ve şu linkde var... arkadaşlar v60 cıkacagı hıc beli deil nokianın ne yapcagı beli olmas..ya supriz olur yada umıtsız beklemedıgımız bı guncelleme gelir....bu ayın sonunda gelmezse aralıkda fılan gelir belkii....grşz hadi..

cemorhun

Üye
dogru arkadaşlar birde bu tlfn dokumatik dgl mi.arama ve kapatma tuşu var ama menü tuşu yok eksik bnce
ali

--------------- Ekleme ---------------

yani birde dokunmatik menü tuşu eksik

Ekrana menü tuşu koyabiliyosun e zaten orta duş da normal menü tuşu eksik olan ne ?

SilentOne

SilentOne

Üye
bncede eksikolan ne

ibibiq

ibibiq

Üye
daha da asla nokia almam tek tercihim iphone olacak artık bu kadar paragözlülük olmaz be yuh olsun..

:off:

SilentOne

SilentOne

Üye
al iphone nuda gor bakem sonra günde 2kere şarja takmak neymiş :D

mitzuka17

Üye
iphone mu AMANNN derimm..

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Kimi Kısım İphone'yi Kimi Kısım Nokia'yı Öneriyor. Arkadaş İphone Daha Yeni Çıkmış Bir Telefon. Nokia Senelerdir Var Ama Nedense Millet İphone Diyor Genellikle Merak Ediyorum Herşey Oyunmu Tabi Oyun Oynadığınızda Telefonunuzu Şarja Bağlı Tutunuz Yoksa Oyun Boğazınızda Kalır. :D

SilentOne

SilentOne

Üye
iphone çok pis şarjı yiyo denmiyom sömürüyo desem daha iyi

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ben bu v60 dan ziyade c6 v20 nin v60 a uyarlanmış halini bekliyorum.son dedikodulara göre phnt de bunu bekliyor.işin kötü tarafı c6 v20 de henüz resmi olarak yayınlanmadı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt