Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v60 konusu
Sponsorlu Bağlantılar
kurt_eren_1905
Üye
Bu Fw hiç kimsenin beklemediği bi anda çıkıcak görürsünüz
antalya nokia care a sordum 5800 v60 ile ilgili bilginiz varmı die oradaki adam bna bu soru baya bize geliyor dedi sen kaçıncısı bilmiyom dedi ve adam sadece baya sorunsuz bşr fw için ve 5800 kullanıclıarını üzmemek için sistemi test ediyolar dedi ve sistemi didik didik inceliyorlardedi dedim widget ve yatay ekran ve telefon hızı ve flash 10.1 gelirmimi dedim widget gelir dedi ama flash 10.1 geleceqini sanmam dedi ama 5800 kullanıcılarını baya mutlu ve sorunusuz bir yazlım güncellemsi verekler ve 5800 için v60 çıktıktan sonraki 1 ay sonra 5800 üretimini durduracaklarmışş artıq n8 ve devamı için çalışacaklarmışş dedi
ama hayal de olsa süper oluyo.
nokia da bizim mesajlarımızı okuyo
iyi iş çıkarıyo bayram bayram
ekmeye de devam ediyo.
SilentOne
Üye
yok be güzel çekiyor bnim ki sadce kamera lensi lekeli ve güzel bir ortam ısıgı olsun yeter
uyuss_Sehzade
Üye
evet arkadaşların dedigi gibi kamera cok kötü kamerada karıncalanma ve kumlanma söz konusu kapalı ortamda bulundugu ortamın resmini vermiyor 3.2 pikseli bi başka modelde deneyin ve cekin aradaki canlılık renkliligi göruceksiniz..ve nokia 6700 ile nokia x2 modelinde kamerada iyileştirme yapmışlar güncellemeleri kontrol ediyorum iyileştirme mumkun ama yapmıyo ustunde durmuyo nokia..bende bu telefonun kamerası icin baya sogudum aldıgıma pişman oldum ama verdigim paranın hakkını verıcem daaki kırılıp parcalana kadar...ve nokia şuana kadar nokia 5800 gelen guncellemeler de kamerada iyileştirme yapmamış bu gidişlede iyileştirme yapmazlar..v60 bu ayda cıkmaz aralıkda cıkar dıye duşunuyorum ama adam yapsınlarda ne zaman cıkarsa cıksın bende bunaldım artık v60 beklemektenn neyse grşz..
furkann20
Üye
bataya sorununu çözsünler başka bişeye gerek yokk yaaa :S:S:S:S:S
SilentOne
Üye
batarya sorunu çözülü kiv50 ye gore daha uzun gidiyor
haris_mg
Üye
yalan bunlar v60 çıkmaz arkadaşlar, en azından bu yıl içinde çıkmayacak beklemeyin bence