5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Öyle değil arkadaşım bak şimdi adobeyle nokia ayrı çalışıyor onun için ikiside ayrı ayrı güncelleştirme sunacak adobe flash player ı kendi sitesinden verecek oke v60 ta kesin olarak bayram haftası yada bayram haftasından sonraki hafta gelecek oke hayel falan deil bunlar ama beklediğiniz gibi güncelleme olmayacak çünkü son hataları düzeltecekler..

anilsahin

Üye
ne güzel senaryolar yaratmışsınız bakalım nokianın v60 ve adobeden haberi varmı :D
bu iş kemal sunalın yağmur duasına dönecek gibi :D ama du bakalım şurda ne kaldı bayrama :D

headhunterrr

Üye
v60 falan çıkmayacak arkadaşlar boşuna beklemeyin

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Ya beyler ben telefon manyağıyım her gün hatta 2 saatte bir haberlere bakıyom onun içinbenden iyi bilmezsin oke ister inan ister inanma sana kalmış birşey..:)

furkan1414

Üye
v60 Çıkacağı Kesin Nokia Sitesinde Site Admini Kasın Ortalarında Diye Yazmıştı Ama Arkadaşında Dediği Gibi Bişey Beklemeyelim v60 dan Hatalar Düzeltilir Sadece :(

ca_sus

Üye
1500 bir telefona kesinlikle vermem hesabı sorulacaktır en fazla 500 geçmez bile oda fazlada türkiyede böyle v60 mı bekliyorsunuz gelir herkezde memnun kalır inş N8 ne varki kamerasımı yada işletim sistemimi herneyse paraya yazık arkadaşlar

ibibiq

ibibiq

Üye
keşke çıksa şu kamerayı düzeltsinler bana yeter

aserdar30

Üye
artık çıksında nasıl olursa olsun beklemekten vazgeçelim:ehe

melik123321

Üye
16 kasım bu gün çıkmadımı daha offffffffffffffff

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Sabır Arkadaşlar Sabır İnşallah Çıkacak. Bide Benim Şöle Bir Sorum Olacak Ben Şuan Modifiyeli fw Kullanıyorum MegaloManiaX fw sini kullanıyorum. v60 Çıktıgı zaman Nasıl v60'ı Kurucam ?

SilentOne

SilentOne

Üye
orjinl fw indirecen navirimden okadr

sibka01

Üye
Sabır Arkadaşlar Sabır İnşallah Çıkacak. Bide Benim Şöle Bir Sorum Olacak Ben Şuan Modifiyeli fw Kullanıyorum MegaloManiaX fw sini kullanıyorum. v60 Çıktıgı zaman Nasıl v60'ı Kurucam ?

navifirmle indirip jafla kurarsın modifikasyon bölümünde var

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Saolun Buldum Fakat Navifirm Biraz Yavaş İşiliyor Galiba Hala Bölge Kodları Gelmedi deneme İçin Bakıyorum Version Geldi Ama 1 dakkadır Bölge Kodlarını Bekliyorum :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ara ara bulursun

melik123321

Üye
çıkkınca yazın pls :D

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Zor Olmadı Yavaş Oldu :D

melik123321

Üye
çıkmadımııııııııııııı

Şehriyar

Şehriyar

Üye
çıkmadıııııııııııııııııııııı :D bence çıkmazda ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt