5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

uzmburak

uzmburak

Üye
insanlar v60 ı çok merak ediyorda ne gelicekki sanki bi versiyon yükselicek bi ka. bug düzeltilir bi iki program güncellemesi gelir sanki telefonun kamerası 10mp olcak v60 gelince mutasyona uğrıcak gibi düşünenler var ki şöyle bir ihtimalde var nokia v60 da çok özellik getirirse ve son versiyonda kararlı kalırsa yeni gelen herşey yeni sorunları kesinlikle getirir bizde yeni problemlerle bu aleti kullanmaya devam ederiz

laveled

laveled

Üye
bu v60 bu kadar büyütülmesinin sebebi bu kadar dedikodudan dolayı. bana kalırsa v51 de olduğu gibi çok fazla yeni özellik geleceğini zannetmiyorum.inşallah ben yanılırım 5800 kullanıcıları sevinir.

zemmer

zemmer

Üye
çok teşekkürler etherkes arkadaş, ben hemen mesajı gönderdim.bu konuyu devamlı sıcak tutmak lazım.

choqsuqar

choqsuqar

Üye
hmm ok saol

uzmburak

uzmburak

Üye
herkes arayın falan dedi aradım bende bi kadın aradı okulda tenefüstehızlı hızlı konuştu böyle birşey var bugünlerde bekleniyor ama tam tarihi belli değil cihazınızla ilgili başka bir sorunuz varmı diye sordu yok dedim teşekkürler dedikapattı:)

uzman01

Üye
Beni halen anlamadıgım konu şu!!!!!!!
Yahu bu millet bu telefona bu parayı verirken gözü kapalımı verdi? Şimdi teli neden begenmiyorlar?
Yada telefon alırken tipine bakıp mı alıyorlar?
Ben bu cihazı kendi ihtiyaçlarım ve kullanım gereksinimlerim dogrultusunda aldım.Satmak isteyen arkadaşlarda hiç durmasın satsın.Symbian^3lü v60 bekliyorum.Çünkü işletim sistemi benim beklentilerimden fazla olacak ve bu cihazdaki gereksinimleri tammalaycak.O nedenle kimse kimsenin aklını bulandırmasın sadece şunu söylüyorum,beklediğimize degecek ve bu telefona yakışan güncelleme gelecek....:oke:

kesbi

kesbi

Üye
Nerden biliyorsun. Sadece RDS aktif olur ve hafıza boşken bile dolu gözükmesi sorunu çözerlerse ne yapacaksın? Telefoun çok eksiği var. Kullanamdan da kimse bilemezdi heralde.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım bugün yayınlanacağını nerden çıkardın ki anlamadım.kasım ayı içinde yayınlanacak.zaten çok fazlada bişiy beklememek lazım o yüzden ortalığı ayağa kaldırmanın anlamı yok.sonra millet sabahlarakadar bekleyip duruyor.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
s3 geleceğini sanmıorum.. zaten bu telefonda bu ramle bu işlemciyle yemez s3:) belki biraz şarjı uzun gider, rdsyi tam çözerler, bir kaç gözboyayıcı program eklerler al sana güncelleme deyip 5800 olayını kapatırlar...

uzman01

Üye
Nerden biliyorsun. Sadece RDS aktif olur ve hafıza boşken bile dolu gözükmesi sorunu çözerlerse ne yapacaksın? Telefoun çok eksiği var. Kullanamdan da kimse bilemezdi heralde.
Peki sen nerden biliyorsun sadce rds nin aktif olacagını .Yani güncelleme sadece rds üzerine mi diyorsun.Güldürme beni arkadaşım rds den önce çok şey var mesela bak benim telefonuma

sag üst köşede ilginç rakamlar çıkıyor v51 le geldi okadar hard format firmware ıvır zıvır düzeltmedi,anlayacagın kardeş bu sıkıntı sadce bir tanesi gps le ilğili ,ekran donması vs daha çok o nedenle bu güncellemyi heyecanla bekliyoruz.Yabancı forumlarda sırf rds için adamlar nokia yı mahkemeye vereceklermiş.Şimdi soruyorum beklentin rds ise sadece bence radyo al derim...

SEKOLELE

arkadaşım sitede fw ler var onları dene şimdilik

HackerCelik

HackerCelik

Üye
Peki sen nerden biliyorsun sadce rds nin aktif olacagını .Yani güncelleme sadece rds üzerine mi diyorsun.Güldürme beni arkadaşım rds den önce çok şey var mesela bak benim telefonuma

sag üst köşede ilginç rakamlar çıkıyor v51 le geldi okadar hard format firmware ıvır zıvır düzeltmedi,anlayacagın kardeş bu sıkıntı sadce bir tanesi gps le ilğili ,ekran donması vs daha çok o nedenle bu güncellemyi heyecanla bekliyoruz.Yabancı forumlarda sırf rds için adamlar nokia yı mahkemeye vereceklermiş.Şimdi soruyorum beklentin rds ise sadece bence radyo al derim...

Sağ üstteki yazı bi ara bendede çıktı bi program kurduktan sonra oldu telefona ve karta format attım gitti bi daha çıkmadı enteresan seninki formatla düzelmemiş

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
nerde v60 nerde rds :S

haris_mg

Üye
kasım ayı içinde geleceği kesinleşti mi arkadaşlar güncellemenin

akiflok

Üye
Kasımda da gelmeyecek gibi:ağlarım:

SilentOne

SilentOne

Üye
bir ihtimal bekliyoz bizde

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Kasımın ortasında yani ya bayram haftası yada bayram haftasından sonraki hafta kesin olarak gelecek ve bunu tarihini bilmiyorum ama adobede n97.x6 ve 5800 için flash 10,1 sürümünün güncelleştirmesini hazırlıyormuş:.:.:.:.:Nokia nın bize Bayram Hediyesi :D

SilentOne

SilentOne

Üye
belkide v60 çıktıda nokia adobeyi bekliyordur güncelleştirmek için olamaz mıı??

deadlydesire

deadlydesire

Üye
hayal alemi bizmkisi...

Takipçi Satın Al

Üst Alt