5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

nimble01

Üye
Bir destek de benden bende gönderdim

Progressivity

Progressivity

Üye
helal olsun devam v60 için istek göndermeye devam daha fazla ilgi bekliyoruz her ne kadar 5800'a C6 yazılımı entegre etmiş olsalar da hiç bişey telefonun orjinal yazılımı gibi olamaz arkadaşlar devamm istek göndermeye

slipknot1212

Üye
beyler bu gün telefonuma mesaj geldi nokiadan yeni güncelleştirme kullanılabilir diye şuan gnücelleştirme uygulamasını indirmekteyim internetim 512 ye düşdü daha hızlı olan arkadaşların denemesinde fayda var :D

HackerCelik

HackerCelik

Üye
aynı mesaj şimdi banada geldi arkadaşım ama telefon yazılımı bulmuyo acaba sadece bilgisayardan mi yapılıyoki

PESSIMIST03

Üye
v51 için geldi o mesaj.

emreilhans

emreilhans

Üye
arkadaşlar bence bu kadar umutlanmayın ne biliyim bence yine bişey değişmez yani fazla bişey değişmez yok kaamera yok şu yok bu ama umarım değişir

ergunx

ergunx

Üye
Hade eylül geliyor bakalım v60 çıkacakmı yada nokianin duyurduğu güncelleme v51 miydi, düzeltmezlerse bu telefonu sonraki hedef wave S8500 :D.xd

--------------- Ekleme ---------------

Güncelleme olmazsa geliştiricisinin bi tarafına monte etmek lazm bu telefonu :D,

simaros

simaros

Üye
bende yazacam

onuraslan

onuraslan

Üye
eylüle 3 gün kaldı hadi hayırlısı artık inşallah çıkar bu özellikler bu çıkınca bakalım daha ne isteyecezz:ehe

veliyavas

veliyavas

Üye
Bende yazdım göndrdim arkadaşlar

fearless2214

fearless2214

Üye
arkadaşlar benim aklımda 5800 a başka bir işletim sistemi kuramazmıyız
mesala android
çünkü skyfire gittiğinden beri internet öldü telefonda
symbian geliştirme programları varmı bildiniz

djmatrix

Üye
bi msj da benden bende gönderdim...

ibibiq

ibibiq

Üye
hadi arkadaşlar yazalım herkes göndersin yoksa kamerayı düzeltecekleri yok bunların yaa hadi atın siz deeeeeeeeeeeeeeeeee

prank90

Üye
yolladım da ne zaman çıkcak acaba

AlpReis

AlpReis

Üye
Çıkana kadar...

onuraslan

onuraslan

Üye
bi kapasitif dokunmatik ekran - bi n97 ev ekranı - bi kamerayı iyileştirsin gözle görülür bi şekilde - bi hızını arttırsın ( c6 bile bizim telden hızlı) 600 - 700 mhz yapsın - bide tv koysun içine yapabilirlerse işletim sistemini değiştirsinler başkada bişe istemiomm :oke: bunları yapsın telefonumu ewlendirecem 5800 mavi ile :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
hız v51 arttı kamerayıda uc beş ayarla hallediyon

bybilal

bybilal

Üye
bi kapasitif dokunmatik ekran - bi n97 ev ekranı - bi kamerayı iyileştirsin gözle görülür bi şekilde - bi hızını arttırsın ( c6 bile bizim telden hızlı) 600 - 700 mhz yapsın - bide tv koysun içine yapabilirlerse işletim sistemini değiştirsinler başkada bişe istemiomm :oke: bunları yapsın telefonumu ewlendirecem 5800 mavi ile :ehe
kamera 8 mgpx el yapsınlar istermisin:d: kendi hafızasıda 1 gb :d: bide 720p HD vidyo kaydı:d: ohho nokıa bu istediklirini yaparsa telfon üretmesin daha :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt