5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Arkadaşım ben dikkatlice okudum konunu ama sen mesajımı okuyamamışsın belli ki bak şimdi;
1-Widget diye belirttiğin istek çok yüzeysel ben ona ek olarak daha fazla özellik istiyorum.(Örneğin bazı modifiye sistemlerde olduğu gibi ana ev ekranında hafıza ve wlan taramasını gösteren yerler gibi bu zaten anlaşılacaktır "specifications" right?...)
2-Symbian 3 grafiksel anlamda 5800 zorlamaz çünkü gerekli düzenlemelerle çok daha stabil çalışabilir ki symbian 3 5800da denendi ve gayet iyi çalıştı,
3-Bu konunun adobe la alakası yok diğer telefonlarda izleniyorsa 5800da izlenemiyorsa bu adobun değil nokia nın sorunudur,
4-Sertifika hatasını sadece tarih sorununa indirgemen gerçekten beni şaşırttı.Sen her sertifika sorununun tarih değiştirerek düzeltiyorsun galiba .Sertifika sadece uygulamanın sertifika tarih sorunu değil telefonun o uygulamayı tanımasıyla da alakalıdır.Tarih sorunu aşsan bile bu seferde telefon güzenlik riski görerek uygulamayı yüklemez.Ayrıca Telefon hacklemek en güvensizce en son yapılacak iştir belki sen yapabilirsin ama ben çinlilere imei vermem,
5-Restart sorununu bizzat yaşıyorum ve yaşayan birçok arkadaşım var (v31den beri)
6-Media bar iconlarının düzenlenmesiyle kasmanın ne alakası var anlamadım.Bir an telefonda 3DMax standart olsun dediğimi zannettim :kop:
7-Her işimizi programla halledeceksek bu güncelleştirmelere ihtiyacımız yok zaten.Donanımda var zaten yazarlar kodları kendimiz oynarız telefonla,bize dahili , stabil bu basit şeyleri yapabilecek bir sistem ve sistem güncelleştirmesi lazım.Bu kadar küçük işler için program kullanmak komik...

Saygılarımla
Ben :d:

emreilhans

emreilhans

Üye
arkadaşlar bu v51 ne oluyor bu son firwaremi yoksa biz biraz daha beklicezmi v60 için :S

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu v51 ne oluyor bu son firwaremi yoksa biz biraz daha beklicezmi v60 için :S
hayır bu sadece küçük bi update v600 için ön hazırlık diyebiliriz.deneyenler yorum yazabilirler.

osmanpasa

osmanpasa

Üye
v600 ne yaw 50 yi 51i 60 ı anladıkta 600 biraz abartı değilmi? Herhalde v600 2050 de falan çıkardı, eğer nokia mühendislerinin ömrü yetseydi.

--------------- Ekleme ---------------

noliyy sinyal seviyem düşüy.ALoo sesimi dyan varmi?

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
v600 ne yaw 50 yi 51i 60 ı anladıkta 600 biraz abartı değilmi? Herhalde v600 2050 de falan çıkardı, eğer nokia mühendislerinin ömrü yetseydi.

noliyy sinyal seviyem düşüy.ALoo sesimi dyan varmi?

çok komiksin arkadaşım :kop::kop::d::d:

:angry:

h.r

h.r

Üye
Arkadaşlar son güncelleme geldi = v 51.0.006

feylozofx

feylozofx

Üye
arkadaşlar bu modları telefona nasıl atacağız. ayrıntılı anlatırsanız sevinirim...teşekkürler...

daniel_23

daniel_23

Üye
anlatım var zaten forumda biraz araştırıp yazın nolur yaaa :D

senduran78

senduran78

Üye
"
Nokia 5800 Xpress Music için en son yazılım sürümü 50.0.005'dir * "

nokia'nın sitesinde bile yok nerde bu güncelleme arkadaşlar...

girin bakın

headhunterrr

Üye
Arkadaşlar arkadaşımızın saydığı birçok 5800 v60 da qelecek ama eylül sonunu bekliyecez ;) anlayacanız çok köklü değişiklikler bizleri bekliyor :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ya telefonu fırlatıp atıcaz yada telefonu baqırımıza basıcaz 2sinden biri olucak :D

aslında beyler v 51 de v 60 da istediklerimizin bazıları gerçekleşti gerçeklesenler
Menünün tepki süresinin hızlandırılması
Her yerde daha hızlı kinetic scrolling
Kameranın geliştirilmesi
Müzikçalar ın daha performanslı çalışması
Radyodaki rds sorunun çözülmesi(bazılarında düzelmişş o ayrı)
Batarya sorunun düzeltilmesi
Sensör tepkilerinin iyileştirilmesi
Titreşimin daha da güçlendirilmesi
tabi farketiyseniz

akimito

akimito

Üye
gelicek gelmezsede IPHONE na doğru kayıcam anlaşılan

Dtn

Üye
Ben de gönderdim şimdi :oke:

asalakcan

asalakcan

Üye
bir an önce gelsin şu güncelleme sabırsızlıkla bekliorum..

ibibiq

ibibiq

Üye
ben de iphone alacam şu kamerayı düzeltmezlerse artık bıktık yaa

talattaskin

Üye
v51 yükledim ama ben pek bir fark göremedim gibi. V60'ı bekliyorum sabırsızlıkla.

metehanozen

metehanozen

Üye
bende yazdım. inşallah bu özellikler olurr :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt