5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Davulbaz

Davulbaz

Üye
kamera donanımı bence iyi.carl zeiss sony nin üst düzey dijital kamera ve fotoğraf makinelerinde kullandığı, dünyanın en iyi lenslerini yapan firmadır.bence tamamen yazılımsal(dürbün mercekleri kesimindeki hata payları bir insan saç telinin binde ikisi kadarmış)

petrucci82

petrucci82

Üye
konuya biraz limon sıkiim bari...arkadaşlar spb shell yükleyin..şu anda son sürümden önceki beta sürümü mevcut.beta olduğu için register filan da istemiyor..süresiz kullanım.valla telefon yeniden doğuyor..
1.uygulamalar menüsündeki sözde kinetic scrolla uğraşmıyosun..
2.ekranı kafana göre düzenleyebiliyorsun istersen 30 tane kısayol koy..
3.spb shell diyorum başka da bişey demiyorum

--------------- Ekleme ---------------

Kardeşim o özellik için kapasitif ekran olması lazım yani çoklu dokunmayı desteklemesi lazım 5800ın donanamında bu yok onun için isteyemeyiz.İlgin için teşekkürler...

Saol kardeşim desteğin için...

5800 çoklu dokunmaya izin veriyor..kapasitif olmadığı için geniş aralıklı dokunmalarda tepki veriyor sadece..elimde piano programı var...ki bu çoklu dokunma olayını en iyi izah eden iştir piano ve..ben çift tuş basabiliyorum..ama yakın tuşlara basarken zorlanıyor..fakat uzak tuşlarda sorun yok..do ve re notasını aynı anda basamıyosun..fakat do ve fa notasını sapasağlam basıyor..söliim dedim

gfb67

Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Aşağıdaki linki buldum vede bu sitediki bilgilere de bakabilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba Arkadaşlar;

mehce

mehce

Üye
Galeri nin dosyalarını hangi klasörlerden güncelleyeceğimizi seçebilelim Örneğin Galeri Resimlere programların iconları eklenmesin

mirach61

mirach61

Üye

bu doğrumu birader telefondan *#0000# yapınca güncelleme yok diyor

qpel

Üye
o v50 dir ama ismini v60 yazmışlar program tema vb eklemişerdir ama sanırsam sadece ingilizceydi o ona bakılırsa ben v70 i de gördüm :ehe

dzynn

dzynn

Üye
Custom Firmware yani, kişilerin kendilerinin orjinal firmware yi düzenleyerek yaptıkları işletim sistemi isterse v60 koyar adını isterse v260 :D :D yani başlıkta yazıyo zaten kocaman UN-OFFICIAL , CUSTOM diye accık araştırın yaahu :D

qpel

Üye
aslında da v50 nin güncellenmiş halleri de var ama site downloada izin vermiyor

dzynn

dzynn

Üye
aslında da v50 nin güncellenmiş halleri de var ama site downloada izin vermiyor

siteye üyelik alınmıyormu üye girişi yapmadan indirtmiyor sanırım. (denemedim)

qpel

Üye
ya üye de oldum sanırım ama bitürlü indiremedim paralı üyelik herhalde kabul ediyor bikaç sitede de aynı dosyalar var onlar da inmiyor bazısı premium üyelik istiyor neyse indirebilen rapidshare e atsa da bizde nasiplensek :ehe

herhalde daha yenidir ordakiler dosya boyutuna bakılırsa

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar bu verdiginiz link orjınal deil adamlar kendi telefonlarını modifiye edıyolar özelik fılan koyuyolar şeklilden şekle şokuyolar.v60 deil zaten neyse bu gıbı seylerle kafa yormıyalım arkadaşlar zamanımızı boşa harcamıyalımm v60 bekliyelim ve istediginiz özelikleri msj olarak mail olarak gönderelim arkadaşlar boş durmıyalım lütfen rica edıyorumm ha gayret cıkıcak zaten az kaldı iu telefonun kamera daki kumlama ve karıncalama işinede bi cözum bulsak guzel olucak neyse grşz hoşcakalın..

dzynn

dzynn

Üye
ya üye de oldum sanırım ama bitürlü indiremedim paralı üyelik herhalde kabul ediyor bikaç sitede de aynı dosyalar var onlar da inmiyor bazısı premium üyelik istiyor neyse indirebilen rapidshare e atsa da bizde nasiplensek :ehe

herhalde daha yenidir ordakiler dosya boyutuna bakılırsa

boşver sen yeni olmasını vs biz bekleyek :evet:

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Konu çok güzel olmuş ama bazı eksik noktalar var.Kendimce ekleyip yolladım bir örneğini de aşağıdaki yazıda gösterdim.Aynı metni ekleme ve çıkarmalarımla düzenledim.Dediğim gibi bazı önemli noktalar atlanmış olabilir...
Yeni arkadaşlar bunuda gönderirse sevinirim...
Bence gelen sorunlara göre listenin sürekli güncellenmesi lazım...

I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v500.005 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)New home screen with widget support
2-)Home screen auto rotations
3-)Improved WLAN performance
4-)Fix the battery bug
5-)More sensitive response in menu (fixed touch)
6-)Much more better Kinetic scrolling all over
7-)Phone memory improvements
8- Improved camera performance
9-)Music player better performance with search support(like N8)
10-)Flash lite 4(like N8)
11-)Mobile TV
12-)Much more performance in gallery(seperating the system pictures from user's )
13-)Real player update
14-)Fix the radio's bug (rds bug)
15-)New browser with tabs
16-)Improved sensor rotation
17-)Improved vibration
18- Fix the bug on the browser(it says invalid server name)
19-)Improve the operating system to Symbian 3
20-)More specifications on home screen
21-)Browser stabilization (to watch all the flash videos on internet , on the web sites , on the tube sites- so more powerful flash support)
22-)Much better third party tools support.(i mean that the certificate errors)
23-)Fixing all unneccesary restarts
24-)if possible , customizing of media bar shorcuts
25-)Using various types of wallpapers at homescreen (flash,gif)

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
Konu çok güzel olmuş ama bazı eksik noktalar var.Kendimce ekleyip yolladım bir örneğini de aşağıdaki yazıda gösterdim.Aynı metni ekleme ve çıkarmalarımla düzenledim.Dediğim gibi bazı önemli noktalar atlanmış olabilir...
Yeni arkadaşlar bunuda gönderirse sevinirim...
Bence gelen sorunlara göre listenin sürekli güncellenmesi lazım...

I'm a 5800 user.I'm using the new firmware v500.005 and it has some bugs, and i want to tell my requests about the new firmware.
1-)New home screen with widget support
2-)Home screen auto rotations
3-)Improved WLAN performance
4-)Fix the battery bug
5-)More sensitive response in menu (fixed touch)
6-)Much more better Kinetic scrolling all over
7-)Phone memory improvements
8- Improved camera performance
9-)Music player better performance with search support(like N8)
10-)Flash lite 4(like N8)
11-)Mobile TV
12-)Much more performance in gallery(seperating the system pictures from user's )
13-)Real player update
14-)Fix the radio's bug (rds bug)
15-)New browser with tabs
16-)Improved sensor rotation
17-)Improved vibration
18- Fix the bug on the browser(it says invalid server name)
19-)Improve the operating system to Symbian 3
20-)More specifications on home screen
21-)Browser stabilization (to watch all the flash videos on internet , on the web sites , on the tube sites- so more powerful flash support)
22-)Much better third party tools support.(i mean that the certificate errors)
23-)Fixing all unneccesary restarts
24-)if possible , customizing of media bar shorcuts
25-)Using various types of wallpapers at homescreen (flash,gif)

Arkadaşım konuyu dikkatli okusaydın üyelerin görüşlerini dikkate aldığımı görürdün.Şuan tatilde olduğum için biraz uzak kaldım konuya ama fırsat oldukça giriyorum.Senin isteklerine gelince symbian 3 grafiksel açıdan güzel bi işletim sistemi ama 5800 ın grafik işlemcisi yok bu yüzden bu isteğin olmaz.
20.maddede ev ekranında daha fazla seçenek istemişsin bu ilk maddede zaten var widget lı ev ekranı olarak.
21.maddede flash desteği istemişsin adobe bu konu üzerinde çalışıyor.
22.Serfitika hatası veren uygulamaların da süresi geçmiştir bunu Nokia'ya söylemek biraz saçma olur. Telefonu hacklemeni öneririm.
23.v500 itibaren ben de hiç restart sorunu yaşanmadı ama yine de ekliyim.
24.media bar üzerindeki ikonları düzenleyemeyiz yaparlarsa çok fazla kasar.
25.Bu isteğinle programla halledilebilecek bişey forumda bulabilirsin.

Saygılarımla,
Oguz

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
slm lar. arkadaşlarıma bu konuda bende destek veriyorum bende vermiş oldugunuz yazıyı yollayıp istek bildiriminde bulundum. yanlız ingilizcem olmadıgı icin bir kaç sey daha eklemek isterdim aslında. her türlü video codec oynatıcı bir program yada kendi medya player entegre edilse güzel olurda. vmv/flv/avi/divx/ gibi videoları convert edip oynatmak zorunda kalıyoruz çünkü. bu özelligi de ekleyip yollarsanız güzel olur. x6 da bu codec ler mevcut haliyle 5800 ekleme imkanları olur heralde. tesekkürler arkadaslar

etherkes

etherkes

Üye
    Konu Sahibi
slm lar. arkadaşlarıma bu konuda bende destek veriyorum bende vermiş oldugunuz yazıyı yollayıp istek bildiriminde bulundum. yanlız ingilizcem olmadıgı icin bir kaç sey daha eklemek isterdim aslında. her türlü video codec oynatıcı bir program yada kendi medya player entegre edilse güzel olurda. vmv/flv/avi/divx/ gibi videoları convert edip oynatmak zorunda kalıyoruz çünkü. bu özelligi de ekleyip yollarsanız güzel olur. x6 da bu codec ler mevcut haliyle 5800 ekleme imkanları olur heralde. tesekkürler arkadaslar

Destegin icin saol kardesim, istegini de hemen ekliyorum.
Arkadaslar baska isteginiz varsa soyleyin ekleyelim Nokia firmware uzerinde calisiyor,yakinda cikar...

Saygilarimla,
Oguz

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
x6 da bu codec mevcut mu? x6 da aynı bikere oda 3gp ve mp4 oynatıyor sadece.

furkanbaskaya

furkanbaskaya

Üye
Bravo kanka :)) takdir ettim..

Takipçi Satın Al

Üst Alt