5800 v60 konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Davulbaz

Davulbaz

Üye
inşallah dediğin gibi olur.:oke:

surrera911

Üye
Kesinlikle Mesajlaşırkenki aşırı uzun bekleme süreleri düzeltilmeli.. Mesaj yazma yerine girerken en az 30 sn bekliyor.. Mesajlaşırken bazı şeylerde yine bekliyor.. Mesaj yerinde geri vs. yaparken yine aynı şekilde bekliyor

Davulbaz

Davulbaz

Üye
mesaj sayisi artinca kasma oldugunu bahsedilmisti forumda yazilimsaldir.dedigin gibi

dzynn

dzynn

Üye
haydi nokia haydi nokia haydiiiiiiiiiii tamzamanı tamzamanı şimdiiiiii :d:

Progressivity

Progressivity

Üye
bende çok fazla kapanıp açılıyor telefon kendi kendine servise vermek istemiyorum ama çekilmez bir hal alıyor git gide umarım v60 bir an önce çıkarr

oktay2617

Üye
nokia hayranı biriydim ama anlaşılan nokia bize istediğimizi vermeyecek! v60 ile tabiricaiz ise çığır aşacağını düşünüyordum ama x6 olsun diğer modeller olsun,gelen yeni güncellemeler sadece iyileştirmeye yönelik! yani demem o ki,v60 ile flash 10 destekleyen bir tarayıcımız olmayacağı kesin! skyfire de sırtını döndü bize,mobil tv yok,facede video izlemek yok,film izlemek yok ne bilim android e bakıyorum herşeyi destekliyor! mozillanın fenneci mesela! ilk zamanlarda symbian için çıkacakken,windows ve android için çıktı! yani 5800 dan beklediğim hiç brşey v60 ile gelmeyecek gibi! çok şey istemiyorum aslında! şu kameraya adam gibi iyileştirme ve flash 10 destekleyen,kasmayan bi tarayıcı! ev ekranı felan hiç olmasın umurumda değil! ama diyorum ya,olacak gibi değill.... umarım düşündüğüm gibi olmaz! v60 ile bi sonuca varamassak nokia benim için bitmiştirrr... android 2.2 li bir tel bakma zamanı gelmiş demektir.... biz 5800 severleri umarım üzmezler....

begacce

begacce

Üye
yakında flash 10.1 çıkacak symbian için o zaman video izleyebiliriz netten

Davulbaz

Davulbaz

Üye

Flash Player için hedef mobil işletim sistemleri şunlardır: Android, Microsoft Windows Phone 7, Palm webOS ve Symbian S60 V5

frowell

frowell

Üye
Teşekkürler bilgilendirme için adaşım.

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar v40 dayken hataları devam etti 2 ay sonra v50 cıkardılar ıstekler ve yenılıkler yuzunden aradan 5 ay gecti şimdi v60 betasını cıkarmış durumlar denemeler yapılmakta bizz ne kadar nokia y zorlamaya devam edersek telefonda halen kasmalar kapanmalar devam ederse şikayetlerimizi bildirirsekk v70 cıkarmaları an meselesi cunku nokia temsilcisiyle goruştugumde v50 son guncelleme deil dedii ve 5800 halen bazı eksıkleri var ve şuan 5800 tavan yapmış durumda halen satılıyoo ve uretımı halen devam edıyo dedi o yuzden fazla can sıkmıyalımm herseyın bi caresi vardır..hersey de sabır öncelik gelir ona bakarsanız şimdide kamera da halen ıyleştirme yapılmadı vıdeo ızlenmiyo dokunmatıkde hasasıyetlik kötu şarj cok kötu bı şekilde tuketim saglıyo vs vs daha cok eksıklıkleir olucak hem v40 daki dokunmatik tıtreşimde level 1 ile level 2 saglam iken v50 da bozmuş durumda bırını yapım derken dıgerini bozuyolar o yuzden v60 dada bazı eksıklıkler ve bazı hatalar devam edıcektır emınım buna neyse grşzz..hoşcakalınn​

bahtiyad

bahtiyad

Üye
ben de gonderdım.....hayırlısı........

Davulbaz

Davulbaz

Üye
Teşekkürler bilgilendirme için adaşım.
eyvallah:oke:
metinde sürümler için bazı cihazlarda 2010 ilk yarısı bitmeden ikili dosyalar halinde sürülecekmiş

şuan android işletim sistemi üzerinde betalar deneniyormuş indirime sunmuşlar.bizim tarafta işler nasıl değişecek zaman gösterir

frowell

frowell

Üye
Biran önce çıksada baksak nasıl olmuş inşallah hatalar giderilir.Eski sürümler gibi olmasında v60 daha kötü çıkmasın =).

JayJayyy

Üye
v70 finali olur.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
olsa iyi olur yoksa 5800 için final olacak :D

frowell

frowell

Üye
Evet :oke:

Progressivity

Progressivity

Üye
hadi hayırlısı bakalım bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz müşteri temsilciliğine ne kadar çok öneri ve şikayet bildirirsek o kadar çabuk düzeltmeye giderler arkadaşlar bunu sakın unutmayalım,

uyuss_Sehzade

Üye
arkadaşlar v60 cıkıcak cıkmasınada gelicek özelikler de belirlendi zaten sizlere söyledigim gibi tabi söyledıklerim nokia muşterı temsilcisinde duyduklarımı yazdım ama tek bı sorun kaldı oda kamerada iyleştirme yok gibi bi ara goruştugumde update ile iyleştirme yapa bılırler cunku 5800 daki foto cekimini pc atıgın da aynı göruntuyu vermez aynı baskıyı vermezz karıncalama cıka bılır buda pkselden kaynaklanıyo cıktıda cıkardıgında net bı göruntude veremez zaten dedi ola bilir dedi ve bu bılgınızıde kayıt edıcem gönderıcem fılan dedi ve gecen hafta temsilci ile kamera hakkında goruştugumde öyle bısey mumkun deil cunku kamera donanımsal bı kamera ıyleştirme asla olmaz dıyıp durdu tepemın şantelleri atı neyse bu seferde kameranın ıyleştirmesi icin mail göndermeye devam edelim derim cunku donanımsal olsa bile azda olsa iyleşti,rme yapa bilir yane nasıl ki menude veya radyoda wlanda performans oluyo kameranın da göruntusundeki karıncalamaları gıdere bılme ımkanları vardır yane.dımı arkadaşlar..tşk ederım

uluvardar

Üye
gönderildi ve arkadaşlara yönlendirildi. teşekkürler

cabbar100

cabbar100

Üye
Kamerada da iyileştirme yapabilirler bence. Neden derseniz hackli yazılımlarda kamera daha iyi + Nadir hocamın paylaştığı bir program vardı adını hatırlamıyorum şu an o programla da kamerada az da olsa düzelme oluyordu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt