5800 v60 çıkacakmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
5800 v60 çıkacakmı ?
herkese günaydın arkadaşlar. ya arkadaşlar 1 2 ay önce 5800 a v60 çıkacak dendi.bir çok yeni özellik gelecek dendi. habere göre eylülde geliyordu ama hala çıkmadı.bu konuda bilgisi olan varmı. TEŞEKKÜRLER...
ilgili haber:

nejdet can

nejdet can

Üye
abiciğim ya herkes bunu soruyor merak ediyor 2 rivayet var ya bu ayın sonuna doğru yada 2010'nun sonuna doğru

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
kimiside asparagas haber diyor.

petrucci82

petrucci82

Üye
çıkmaz , çıksa da ufak mufak değişiklikler olur. bizim aletler artık gözden çıkarılıyor ki bu alet nokianın belini doğrulttu satışlarıyla..ama üst modellerle uğraşıyorlar artık...zaten özellik olarak daha koyacak bir şey kalmadı özel değişiklikleri de sistem modifikasyonlarla kendin zenginleştireceksin...

156asd156

Üye
çıkmaz , çıksa da ufak mufak değişiklikler olur. bizim aletler artık gözden çıkarılıyor ki bu alet nokianın belini doğrulttu satışlarıyla..ama üst modellerle uğraşıyorlar artık...zaten özellik olarak daha koyacak bir şey kalmadı özel değişiklikleri de sistem modifikasyonlarla kendin zenginleştireceksin...

:oke: bencede nokia bu telleri gozden cıkarttı

Anußis

Anußis

Üye
bende cıkacagını sanmıyorum yani cıkarsalarda şu ana kadar hiç bir nokia telefonda bi güncelleme ile bir çok şeyin değiştiğini 3 senedir görmedim. hep öyle diyorlar ama sadece 2 güzel şey ekliyorlar bir tarafınıda bozuyorlar

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bizde gormedik ama sadece bekliyoz ama :D

Anußis

Anußis

Üye
:) :D bekleyelim bakalım

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Bekliycez başka çare yok :)

emr-erock

emr-erock

Üye
bu ayın sonunda çıkmazsa bekleme arkadaşım....

Anußis

Anußis

Üye
valla 5800ı sattım ama yinede bekliyoruz kardeşlerime umut verelim

Utku

Utku

Üye
çıkmaz

sero58

Üye
bekleyelim görelim :D

JayJayyy

Üye
çıkmazsa çıkmasın yaw.zaten kim uğraşacak o kadar programı tekrar yükle ayarlar filan:ehe

'Şeref'

Emekli Yönetici
çıkacak arkadaşlar çıkacak biraz sabredin ..

konyarapp

Üye
çıkarsa bende alırım ;)

AlpReis

AlpReis

Üye
çıksın çıksın çıksın

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben daha v51 e geçemedim :ehe

Barbo2

Barbo2

Üye
bu gece çıkar bekleyin yaaa bekle bekle manyak oldum ya bu nokianın twitter olayı yokmu ordan baksak

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bu gece çıkmaz bence.nokia kekledi bizi :ehe

belki hafta sonu die yarın da çıkmaz :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt