5800 V52 Hack RED/BLUE/BLACK/NAVİ

Sponsorlu Bağlantılar

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
o kadarını bilyoruz arkadaşım siz benim yazdığımı tam anlamadınız sanırım programı yüklüyorum yüklemede sorun yok ama menüde ikon çıkmıyor sorun bu ne yse boş....
kurt'a sormuşlar ensen neden kalın diye oda kendi işimi kendim yaparım demiş ben hallettim olayı biraz zaman aldı ama en sonunda kendi hackli fw kendim yaptım herkese tşk

• Beğen
Tepkiler: kamlıklı

sado_27

sado_27

Üye
guzel ama bı sorum olacak menuye secenekler dıyınce
düzenleme secenekleri
simge animasyonu
background ımages
cıkıyor ama bunlar hıc bı ıse yaramıyor daha dogrusu acılmıyor bu secenekler ne ıse yarıyor bunlar ???

achie

achie

Üye
Phoneix'le neden yüklenmiyor bu?

yolcu2008

yolcu2008

Üye
orj versiyonu yükledim ama modfye yapamıyorum diğer versionlardan neyi farklı bilmiyorum c' den nokia rm-356 ya atıyorum jaf la kurulum yapıyorum sonra yine orj modifiye olmuyor yardımcı olabilecek varmı ?

maktama

maktama

Üye
orj versiyonu yükledim ama modfye yapamıyorum diğer versionlardan neyi farklı bilmiyorum c' den nokia rm-356 ya atıyorum jaf la kurulum yapıyorum sonra yine orj modifiye olmuyor yardımcı olabilecek varmı ?
orjinal fw dosyaları halen sisteminizdedir(common files/nokia/.../... içinde olan), o dosyaları bulup silin. sonra cfw dosyalarını kullanın.

buyukkaptan90

Üye
arkadaşlar ilk defa hack işlemi yapacağım benim telefonum red şimdi ben "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" içine sadece "RM-356_52.0.007_C01_prd.rofs3.fpsx" dosyasını kopyalayıp aşağıdaki işlemleri mi yapacağım?

bundan sonra USE INI sectiğinde

en sonunda zaten dosyaları kendisi alıyor ve flash

--------------- Ekleme ---------------

yoksa tam yazılım linkini atacakmıyım? yardım lütfen

buyukkaptan90

Üye
arkadaşlar SONUNDA telefonu hackledim.
YA ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ TEŞEKKÜRLER!!!!!

addmin

addmin

Üye
arkadaşlar ben nokia 5800 v52 yi hacklemek istiyorum bu konuda hiçbir bilgim yok artı eksi yönleri ve nasıl hackleyeceğimi bana ayrıntılı bir şekilde anlatırmısınız ?? :hmmm

sado_27

sado_27

Üye
oncelıkle hangı cfw yuklememk ıstıyorsun ıkıncısı orjınal şekılde hacklemek ıstıyorsan burdakı konuda var telefonun rengıne gore sec nafırımden orjınal dosyalarıda ındır aynı dosyayla degıstır sonrada jafla flash at bu kadar

dufy360

Üye
arkadaşlar bana hack olayında yardım edebilecek biri war mı cok acılll !!

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
çok güzel açıklama yapmışsın arkadaşım teşekkür ederim aydınlandık sayende!

Daha ne istiyosun arkadaşım.Orjinal v52 yi hacklemiş.Navifirmden orjinal 6 dosyasını indirceksiniz.COO yerine de burdakileri atıcaksınız

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

mertullah

mertullah

Üye
arkadaşlar telefonum 5800 black daha önce hack işlemi gerçekleştirmedim konuyu şöyle resimlerle anlatabilecek birisi varmı lütfen ??

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
Hiçbişey Anlamadim :D

Üst Alt