5800 V52 Hack RED/BLUE/BLACK/NAVİ

Sponsorlu Bağlantılar

theGrin

Üye
arkadaşlar birisi bana msn yoluyla ne yapacağımı adım adım anlatabilir mi lütfen? bu işlerden pek anlamıyorum ayrıca daha önce hiç hacklemedim, yani ilk deneyimim olacak :D deneyimli biri bana anlatsa tam olarak ne yapacağımı çok iyi olur, özel mesaj yoluyla mail adresinizi yollarsanız ben eklerim

maktama

maktama

Üye
arkadaşlar birisi bana msn yoluyla ne yapacağımı adım adım anlatabilir mi lütfen? bu işlerden pek anlamıyorum ayrıca daha önce hiç hacklemedim, yani ilk deneyimim olacak :D deneyimli biri bana anlatsa tam olarak ne yapacağımı çok iyi olur, özel mesaj yoluyla mail adresinizi yollarsanız ben eklerim
en önemli şeyi söylememişsin ki ona göre yardım etsinler...
Telefonun gri... navi,Black, red yada blue değil.

omer1615

Üye
Arkadaslar benim 5800 Red di. Ama ben navi fv sini yukledim. Simdi navinin hacklisini yukledim sanki hic bisi yapmamis gibi oldu. Bi alakasi varmi?
Simdi olmadi diye red yuklicem.

furkan5800

furkan5800

Üye
dha detaaylı anlatırmısın çoq fazlabilgim yoq hekleme
de :bilmm:bilmm:bilmm

volkan_al

volkan_al

Üye
5.2 versiyonunu kullanıyorum arkadaslar , şimdiye kadar farkettiğim değişiklikler , Çok hızlanmış ve dokunmatik daha hassas hale gelmiş , wifi yi daha rahat çekiyor önceden evimdeki neti 3 diş cekerken şimdi 4 diş cekiyor.

m.milamur

Üye
Hacı ben yükledim ama telefon yazılım güncellemesi yapmıyor. Sorun ne olabir?

qf13

Üye
v52 yi yükledim ama kamera ve sensörler hariç fark yok gibime geldı bekledıgımz özellikler farklıydı:S:S:S

mkryvz

mkryvz

Üye
Bazen umduğumuzla değil bulduğumuzla yetiniriz :D

mıttık

Üye
sadece hackli rofs2 ile flash asak hacklenmiş olurmu tel ve açılır mı???(her odsyayla uğraşmasak öyle uzun uzun v52 yüklü zaten teldede)

KELEBEK60

Üye
bu jaf la yükleme nasıl oluyor biri anlatsın hayrına

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :good:

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
toprak (KAHRAMANMARAŞ) ellerine sağlık

mustapha_84

Üye
Arkadaşların eklediği resimlerde usb cable driverın karşısında 7.1.31.0 yazarken bende Can't read USB Cable Driver version! yazısı var.Usb driverlerini görmüyor yani.Usb dosyalarını system 32 ye attım bu arada.Benim tahminim not faund hatasıda bundan kaynaklanıyor.Bunun çözümünü bilen yada Can't read USB Cable Driver version! yazısına rağmen kuran arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

hackchen

hackchen

Üye
ben telefonu başarıyla hackledim ve hiç sorunu yok sanıyodum telefon kilidi kodu değişmiş ne olduğunu bulamadım eskiden harflerle kilit yaptıydım bunda sadece sayılar var..dedim herhalde sıfırladı 12345 yaptım olmadı 1234, 0000, 00000 yaptım hiçbiri olmadı ne yapacam

hackchen

hackchen

Üye
nemesis programı ile hallettim nasıl yaptım bilmiyorum ama ona buna tıkladım bi şeyler ettim bi baktım düzelmiş :) 12345 olmuş şifrem

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
arkadaşlar bu dosyalar tam hack li değil sanırım anime plus çalışmıyor

...Orochi...

...Orochi...

Üye
    Konu Sahibi
animenu çalışması için open4all ve c2z patchlerinin rompatcherdan açılması gerek

Üst Alt