Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v51 donma sorunu ??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muron70
Üye
Konu Sahibi
5800 v51 donma sorunu ??
arkadaslar v51 geçtikten sonra telefou her açısımda mutlaka donuyo ve bataryayı çıkartmak zorunda kalıyorum bu sorunla karsılsan var mı acba ??
Scudrox
Üye
Aynı sorunu bende v40 dan beridir yapıyor, hafıza kartını çıkar öyle çalıştır telefonu pin kodu sorduğu ekrana gelince hafıza kartını tekrar takarsın.
5800 için normal sorunlar bunlar dert etme, kolay gelsin
Aynı sorunu bende v40 dan beridir yapıyor, hafıza kartını çıkar öyle çalıştır telefonu pin kodu sorduğu ekrana gelince hafıza kartını tekrar takarsın.
5800 için normal sorunlar bunlar dert etme, kolay gelsin
Arkadaş doğru söylüyor telefondaki tüm uygulama ve oyunları sil, bundan sonra telefonu hiçbirşey yüklemeden kullanmaya çalışmalıyız.
muron70
Üye
Konu Sahibi
hiçbişey yüklemesem ne anladım bu telden o zman.
Esendağlı
Üye
Ben bunun sürümden kaynaklandığını sanmıyorum,eğer hafıza kartını biçimlendirip birde cihaza hard format atıp cihazı belli bir zaman temiz olarak kullanırsa sorun daha net ortaya çıkabilir.
Scudrox
Üye
Kardeş paran varsa Iphone al, ben kafamı taşlara vuruyorum şimdi nerden aldım bu orjinal spot telefonu
muron70
Üye
Konu Sahibi
valla format atmaktan telefon yakında cortlayacak o yüzden böle bi kullanım olmasssa hafıza kartındaki uygulamaları silerim.
bybilal
Üye
hard format at bişe kalmaz . Uyumsuz uygulama yüklersen olurr
JayJayyy
Üye
karta ve tlf na format at düzelir.
Scudrox
Üye
Arkadaşım senin anlayacağın ayağın taşa takılsa format at