5800 v50 yenilikleri !!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ugur.amca

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50 yenilikleri !!!!!!
V50 Firmware İle Gelen Yenilikler :

1. [*]Same Music Player With N97/ Hurriganes Music Player
    [*]Browser 7.2
    [*]Kinetic scrolling in Appshell (Menu grid)
    [*]Inbuilt Quick Office v4.2 You Can Also Remove It.
    [*]Imporved Camera.
    [*]Gimlet Touch 2.2
    [*]On/Off Option For History In Browser.
    [*]Rihanna Service Launcher Added.
    [*]Real Player Updated.
    [*]Share Web Page Option Via Bluetooth.
    [*]1 Touch Dialing & Call Settings Options In Dialer.
    [*]Lifecasting (with Maps 3.0T SR3.0)
    [*]Flash Video Phase-3-Flashlite 3.1.7.x
    [*]Windows 7 Device Stage Support
    [*]Enable Side lock functionality during Swipe UI (Calendar/Clock)
    [*]Cherry v2.1
    [*]OVI Sync 2.0.
    [*]OVI Music
    [*]OVI store 1.5.6
    [*]OVI contacts 1.50.8
    [*]Workaround for Niagara (SMD) display module for DFS52.50 based products

teşekkürler ner deeee :D

• Beğen
Tepkiler: şahinpen, sineld, kartal158 ve 38 diğerleri

zwangless

zwangless

Üye
O kadar şey yazmışlar. Hepsi bomboş. Kullanıcıyı oyalamaktan başka birşeyleri yok.

_ARDA_

_ARDA_

Üye
Milleti oyalama ihtiyacı olacaklarını sanmıyorum ben. Bence V50 gayetde güzel olmuş... Taş atıp kolunu yormuyorsun ya sonuçta ona bakarsan güzel bişiy. Senin cihazında yenilik yapma zorunluluğu yok, o yüzden oyalama ihtiyacıda yokk...

dmr_gg

dmr_gg

Üye
ben daha seni aldım 4 gnlük v3 versyonu v5 gncellemesini kuraym mı diye düşünüyorm daha

smsnn

Üye
pek önemli bi değişiklik yok bitek menülere de kinetic kaydırma gelmiş gerisi boş

orhaan48

orhaan48

Üye
pek önemli bi değişiklik yok bitek menülere de kinetic kaydırma gelmiş gerisi boş
demekki cihazı icelememişsin yada konu hakkında fazla bilgin yok bence çok fark var her anlamda ii incele

scuf

scuf

Üye
v40 tan sonra v50 nin bu kadar kısa sürede çıkması bile büyük süpriz iken hala daha v50 boşuna çıkmış yenilik yok diyenler var pes diyorum yani.Başlı başına kinetik özelliğinin tüm menülere uygulanması bile yeter , zaten yazılımların asıl amacı kullanıcıların önerileri doğrultusunda var olan hataları gidermektir yeni özellikler eklenmesi extraya girer ki bence 5800 için baya bir yenilik geldi bu zamana kadarki güncellemelerde , yeni versiyonlarda adamların tutupta bir üst modellerdeki özelliği 5800 a eklemelerini düşünmüyordunuz heralde , başka bir başlıktada bazı arkadaşlar
- kameranın daha net çekmesini sağlayan
- multitouch özelliğini getiren
- skyfire tarzında flash destekli her videoyu açabilen bir int tarayıcısı
eklenebilirdi yorumunu yapmış bunları yapma gibi bir niyeti olsaydı 5800 ı 500 tl lere satmazdı çıkış fiyatı olan 900 de kalsaydı fiyatı o zaman bunları beklerdik ama 500 tl lik bir tel için bence yeterince yenilik ekledi telefona nokia , bundan iyisini isteyen üstüne para katıp bir üst model olan telefonu alır.

ve78el

ve78el

Üye
v40 tan sonra v50 nin bu kadar kısa sürede çıkması bile büyük süpriz iken hala daha v50 boşuna çıkmış yenilik yok diyenler var pes diyorum yani.Başlı başına kinetik özelliğinin tüm menülere uygulanması bile yeter , zaten yazılımların asıl amacı kullanıcıların önerileri doğrultusunda var olan hataları gidermektir yeni özellikler eklenmesi extraya girer ki bence 5800 için baya bir yenilik geldi bu zamana kadarki güncellemelerde , yeni versiyonlarda adamların tutupta bir üst modellerdeki özelliği 5800 a eklemelerini düşünmüyordunuz heralde , başka bir başlıktada bazı arkadaşlar
- kameranın daha net çekmesini sağlayan
- multitouch özelliğini getiren
- skyfire tarzında flash destekli her videoyu açabilen bir int tarayıcısı
eklenebilirdi yorumunu yapmış bunları yapma gibi bir niyeti olsaydı 5800 ı 500 tl lere satmazdı çıkış fiyatı olan 900 de kalsaydı fiyatı o zaman bunları beklerdik ama 500 tl lik bir tel için bence yeterince yenilik ekledi telefona nokia , bundan iyisini isteyen üstüne para katıp bir üst model olan telefonu alır.
yha arkadaşım orası ole ama nokia neden benim başka telefonumu alsınlar die daha daha yeni özellikler eklemesin ki ne anlamı var bunun zaten almak isteyen alır senin dediğine göre bir üst model telefona da nokia özellik eklemesin o zaman alıcısı hiç olmaz ki 5800 a bu ozellikler eklenince satışı biraz daha artıyor diğer modelleri için de ole:D

scuf

scuf

Üye
5800 a özellik eklenmedende zaten satış rekoru kırdı halada peynir ekmek gibi satılıyor nokianın 5800 ın daha fazla satılması için çaba sarfetmesine gerek yok ama gidipte diğer tellerde olup ta 5800 da olmayan bir özelliği eklerse eğer diğer üst model örn n97 veya diğer dengi tellerin satışlarını düşürür , adam gider bin tl ye n97 alacağına hemen hemen aynı özellikte olan 5800 alır 500 tl ye.Demek istedğim yeni versiyonlar ile köklü yenilikler beklememek gerek bu her model telefon için böyledir.

appof

Üye
v50 versiyonu şikayet ettiğim tüm eksiklerini gidermiş hemen hemen telefonun. Tarayıcısı özellikle 3-5 basamak atlamış.

gunesin.oglu

gunesin.oglu

Üye
quick office i nasıl yükliycez ben güncelleme yaptım fakat quick office yüklenmedi

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
nokia sowtfare uptader v50 i bulmuo telefon zaten gncel diyo

Progressivity

Progressivity

Üye
quick office i nasıl yükliycez ben güncelleme yaptım fakat quick office yüklenmedi

Symbian 9.4 s60 v5 uygulamalar ofis araçları bölümünde Quick office verildi ordan yükleyebilirsin

--------------- Ekleme ---------------

nokia sowtfare uptader v50 i bulmuo telefon zaten gncel diyo

Nemesis Service Suit ile product kodunu değiştirirsen yeni sürümü bulur tercihen navigation edition modelinin product kodunu girmeni tavsiye ederim bunun nasıl yapılacağı hakkında forumda konular mevcut

spartacus20

spartacus20

Üye
arkadaslar adamlar elbettekı guncelemelrde yenılık getırcek bu stede okdar tecnolıjı gerısı ınsanlr varkı anlatamam nokıa gıbı bır markanın reklama ıhtıyacı yok bence bu adamlar olayı asmıs 5800 suana kadar kullandıgım ve memnun kaldıgım tek telefon gercı nokıadan baska bı markada kullanmadım zaten:) ama 5800 ıyıce karstırın acayıp ozellıklerı var ben evde pc mı 5800 yonetebılıyorum bedava ınternete baglanabılıyorum sasırcaksınız ama kendı cabalarımla uzaktan kumandalı benzınle calısan arabamı bıle 5800 la yonetebılıyorum daha ne anlatayaım yaaaa:)

resmigenc

resmigenc

Üye
Yaaaaaaaaaa herşey iyi hoş güzel de arkadaşlar düşünmek gerekir 5800 nokia nın ilk dokumatik telefonu tabi kide birçok hata olacak kullanıcısı arttıkça isteklerde artıcak ben ilk çıktığı zaman almıştım 1200 tl ydi bakın ilk aldığımda v30 vardı sonra v31 sonra v40 sonra v50.02 sonra v50.05 bakın bu kadar çok güncelleme yapılıyorsa inanın bunda bişi vardır gerek kullanıcı istekleri gerekse üretim eksiklikleri bunların örtüşmesi için tabikide güncelleme yapılacak fakat şöyle bir durum söz konusu 5800 donanımsal olarak zaten şahane bi telefon gps-wifi-3.5g 3,2camera,2adet streo çıkış, hd kalitesinde bir ekran bu kadar özellikli bi telefonu geniş kapsamlı kullanmak için her harikularda yeni yazılımlar gerekecek sonuçta buna istinaen üst modeldeki özellikleri ekleyemez fakat
[ı] "telefonun donanımsal olarak desteklediği bütün yükseltme/yenileme işlemlerini piyasaya sürebilir-sürmelidir"[/ı]

Progressivity

Progressivity

Üye
çoğu kullanıcı zaten donanımsal özelliklerine bayıldığı için alıyor bu telefonu fakat sıkıntı şurda her yeni yazılımda yeni bir özellik daha ekleyelim derken var olan stabil çalışan özelliklerin ayarları bozuluyor daha önceki fwlerde hiç batarya sıkıntısı yaşamıyordum ama v50 de gerçekten en büyük problemlerden biri batarya yazılım nedendir bilinmez çok şarj yiyor ayrıca sensörde pek içiaçıcı değil maalesef ve wireless çekim gücü de düştü :s inş bir an önce yeni bir yazılım daha çıkarırlar nokia ya bu hataları mail atıcam mail adresi bulamıyorum ya şaka gibi :s

padisah_58

padisah_58

Üye
yaww arakdaşalr hadi yazılım falan güzel de benim 5800 arıza verdi genpaya yoladım bataryayı göndermediler tutanağa işlememişşler oyüzden batarya hakkında yorum yapamıcam ama v50 sürüm gayet hoşuma gitti birde telefondaki şu garantiye göndermeme rağmen kapanp açılma sorunu olmazsa dasha iyi olacak.

gurkan2008

gurkan2008

Üye
bende güncelledim gayet iyi tavsiye ederim

mete3180

Üye
n97 ile 5800 arasında da klavye ve kameranın dışında pek bir extrası yok zaten

bitix_09

bitix_09

Üye
arkadaşlar bir soru soracağım.
şimdi ben bu telefondan haziran sonu gibi almayı düşünüyorum.
aldığımda v50 yüklenmiş olur mu yoksa bnm mi güncellemem lazım?

Üst Alt