5800 v50 yardım lütfennn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50 yardım lütfennn
slmlar arkadaşlar öncelikle hepinize :) dha yenii çıkan bü sürüm
garantiye gtürdüğümüzde örneğin bnm tlfn kırmızı 5800 , bunun v40daki gibi gri gri mi kullanacağız güncellendgnde , yoksa v50de kırmızı 5800xm uygun yazılm bulunur mu yardım ltfnnnn

ve78el

ve78el

Üye
ya senin red telefonuna nasıl black tema guncellendı orasında bişilik var bide bu yeni guncellemeye duzelebilir bence yukle:D şu da olabilir product codedan sen eskı guncellemeyi black die yapmısssın dır yenisine de ole gecer garantiye goturursen duzeltirler kodunu:oke:

orhaan48

orhaan48

Üye
slmlar arkadaşlar öncelikle hepinize :) dha yenii çıkan bü sürüm
garantiye gtürdüğümüzde örneğin bnm tlfn kırmızı 5800 , bunun v40daki gibi gri gri mi kullanacağız güncellendgnde , yoksa v50de kırmızı 5800xm uygun yazılm bulunur mu yardım ltfnnnn

arkadaşım yapman gereken şu eğer evde wifi ağın varsa onu kullanarak yoksa şebeke internetini kullanarak cihazdan yıldız kare dört sıfır kare yap daha sonra seçenekler ordan güncellemeleri kontrol et yap yeni versionu blur v50 daha sonra cihaz seni yönlendirir ama bu işlem esnasında asla cihaza müdahale etme çağrı gelirse cevaplama 5 dakika içerisinde yazılım güncellemesi tamamlanır sen sadece cihazın seni yönlendirmesine uy ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt