5800 v50 Versiyon Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Lich King

The Lich King

Üye
    Konu Sahibi
5800 v50 Versiyon Sorunu
Merhaba ben telefonuma hackli v50 yükledim.Ama hoşuma gitmedi ve garanti kapsamından çıktığını duydum.Telefonumun rengi kırmızı.
1 ) Navifirmden orjinal v50 yükleyim dedim Euro2 Turkey Red çıkmıyor.
2 ) Bir de aynı sürüm yüklenirse downgrade gibi birşey oluyormuş bu doğrumudur?Downgrade nasıl sorunlar çıkarır?
3 ) http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html den
5800 XM RM-356 50.0.005 v13 EMEA
navifirm ile de indirebilirsiniz türkçe dil kodları var
demiş.Acaba bunu phoenix ile yükleyebilirmiyim?Rengi kırmızımıdır?
Bu konularda çok şey bilmediğim için çok soru sordum galiba :hmmm
Yardımlarınızı bekliyorum..

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Bence garantilik bir işin olursa o zaman navifirm den şimdiden euro2 turkey red dosyalarını bul eski versiyonlarının indir dursun bilgisayarında yükledikten sonra yollarsın garantiye.

ve 5800 XM RM-356 50.0.005 v13 EMEA paketinin içerisinde euro2 turkey red mevcut. indirip phonix yada JAF la telefonuna atabilirsin.

The Lich King

The Lich King

Üye
    Konu Sahibi
Yorumun için saol onu indirdim kurunca euro 2 turkey red olduğunu farkettim ama phoenix ile kurmaya çalışınca
More than one matching Data-Package found diyor.
Gösterdiği klasörü açtım birsürü dosya var hangilerinin benim telefounum için olduğunu nasıl anlayacağım?
Ya da navifirmden v40'ı yüklesem telefona sorun çıkarmı?Biyerde eski sürüm yüklemek zararlı diyordu zararlı değilse direk kurarım v40'ı.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Eski sürümü yüklemenin hiç bi zararı olmaz. Ben JAF kullanıyorum . bide onu dene Phoneix yerine.

The Lich King

The Lich King

Üye
    Konu Sahibi
saol zaten hackli sürümü jaf ile yükledim şimdi v40 ı jaf ile yükleyeceğim teşekkürler :)

Lacrymosa

Üye
Hacklenmiş versiyon yükleyince ne olmasını bekliyordunuz ki hoşunuza gitsin?

hmzclk

hmzclk

Üye
benim telefon mavi 5800, v 31 vardı v 50 çıktığını duyunca evde WİFİ ile v 50 ye geçtim tabi radyo probemleri ve dokunmatikte sorunlar çıkınca tekrar v 31 e geçmek istiyorum mümkünmü,nasıl yapabilirim.

Progressivity

Progressivity

Üye
wifi ile tam bir güncelleme yapamazsınız sadece yama dosyaları indirir tam bir güncelleme için pc den yüklemeniz lazım sonrasında da hard format atmak gerek tabi

cimkesh

Üye
wifi ile tam güncelleme yaptım *#0000# yaparak oradan sürümü güncelleştir dedğnde gayet güzel güncelleşiyor

hmzclk

hmzclk

Üye
benim telefon mavi 5800, v 31 vardı v 50 çıktığını duyunca evde WİFİ ile v 50 ye geçtim tabi radyo probemleri ve dokunmatikte sorunlar çıkınca tekrar v 31 e geçmek istiyorum mümkünmü,nasıl yapabilirim.
wifi ile yaptığım güncelleme sonucu v 50 olan telefonumu v 31 e pc ile dönüş yapabilirmiyim, bunu öğrenmek istiyorum.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Evet yapabilirsin Navifirm den v31 in dosyalarını indir JAF la telefonuna yükle.

hmzclk

hmzclk

Üye
Evet yapabilirsin Navifirm den v31 in dosyalarını indir JAF la telefonuna yükle.
yani V 50 olan telefonumu eski versiyon V 31 e geri döndürebiliyormuyuz,çoğu yerde bu mümkün değil telefon açılmaz deniyor...

eerdogan85

eerdogan85

Üye
yani V 50 olan telefonumu eski versiyon V 31 e geri döndürebiliyormuyuz,çoğu yerde bu mümkün değil telefon açılmaz deniyor...

Alakası yok çünkü donanımsal bir değişiklik yapılmıyor sadece yazılım değişiyor . üstelik flash atarken zaten diğerini komple siliyor telefondan.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar eşime 5800 kırmızı aldım üzerinde 40 lı versiyon var,NSU ile vede ovi suit ile versiyonu 50 yapayım dedim ama daha yeni versiyon yok diyor.oysa 50 li versiyonun yüklendiğini duyuyorum.ve burdada yükleyenler yazmış zaten. sorun nedir acaba

hmzclk

hmzclk

Üye
mavi olanlara geldi kırmızılara henüz gelmedi onada v60 ı denettirirler gibime geliyor.(tabi v60 çıkarsa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt