hakan2131
Üye
hoce benim msn adresime atabilirmisin peki (yasamayan_-_ozgurluk)htmaildail diye başlayan site var meşhur birkaç site daha var ama burdan veremem araştırma yaparsan bulursun kardeşim
hoce benim msn adresime atabilirmisin peki (yasamayan_-_ozgurluk)htmaildail diye başlayan site var meşhur birkaç site daha var ama burdan veremem araştırma yaparsan bulursun kardeşim
atarım kardeşimhoce benim msn adresime atabilirmisin peki (yasamayan_-_ozgurluk)htmail
güncelledim kardeşim
) bu fw düzenlemesinde yardımcı olabilecek site adı veya fw düzenlemesinde kullanabileceğim tavsiye edebileceğin program ismini [email protected] adresi üzerinden bildirme imkanın olurmu? eğer bu istek ile özele kaçtı isem özür dilerim, bu kadar hoşgörüne sığınarak talep ettim ve şimdiden Teşekkürler ederim.Sorun yokmuş temalardan widget i kaldırdığımda öyle birşey olmuş. Gayet şu an herşey iyi. Telefon da gerçekten hızlı. Memnun kaldım, teşekkürler. ( Bu arada linklerde sorun yoktu hepsini indirdim )
Sayın Haydar Ecevit, özelden ulaşmak istedim ancak en az 50 mesajım olmalıymış özelden ulaşmak için (benimki 46 olmuş) bu fw düzenlemesinde yardımcı olabilecek site adı veya fw düzenlemesinde kullanabileceğim tavsiye edebileceğin program ismini [email protected] adresi üzerinden bildirme imkanın olurmu? eğer bu istek ile özele kaçtı isem özür dilerim, bu kadar hoşgörüne sığınarak talep ettim ve şimdiden Teşekkürler ederim.
benimki v31 ben yapabilirmiyim ? bana yardımcı olurmusun . format filan atarken flash patlaması olayını duydum o yüzden biraz tırsıyorum telefona bişey olur diye msn mi eklermisin [email protected]. telefonun sertifikası filan hallox hack herşeyi tamam
haydar ben samsung widgetı kullanıorum ancak şarj çabuk bitio nedeni ise sürekli flash açık durumda oluyo buda haliyle şarjı bitirio =) (hani diosun ya deneyen yorum yapsın die)![]()

haydar yine yapmışsın abi yapacağını ellerine sağlık. daha yeni elalemin gavurunun sitesinden indirip bir denemiştim samsung ekranını türkçe dili var ama t9 falan yok. sende durum nedir hem samsung ekranı hem türkçe kullanabiliyor muyuz? yaptıysan öyle bir ellerinden öperim o derece =)
müsait olduğunda bir cevaplarsan sevinirim.
edit: yükledim seni beklemeden ekran samsung widgets'tayken beyaz ve altta normal menü rehber linkleri var üstte 4tane samsung'un linki. neyi yanlış yapmış olabilir acaba?
edit2: ahan da z'den alıp E'ye kopyaladım widgets.swf'yi çünkü ben flashlamadan önce diğerinden kalmasın diye silmiştim akıllıyım ya fazladan =)
.....
kardeşim süper akıcı çalışıyor şimdiden ellerine sağlık!
.....

ya arkadaşlar bu samsung widget te en üste batarya ve sebeke gösterimi yokmu ben ilk videoda göremedimde veyada ekleniyormu ???lütfen cevap