huzun34
Üye
evet telefonunu hacklemiş oluyorsun, ancak tüm programları yükleyebilmen için telefonunda, menü = araçlar = rompatcher açıyorsun
Install Server RP +
Open4All RP +
bu ikisine tıklıyorsun ve başlarındaki yuvarlak simgeyi yeşil yapıyorsun, sonra exit deyip çıkıyorsun. bu iki dosyayı bu şekilde aktif ettikten sonra istediğin yazılımı atabilirsin, sertifikaya gerek yoktur. ayrıca bir ipucu, bu iki dosyayı telefonu her açtığında yeşil yapmak için uğraşmayayım diyorsan, aynı yeri aç, dosya adına bir tık yap ve aşağıda options'tan Add to auto yu klikle, böylelikle telefonu her kapatıp açtığında otomatik olarak aktif olacaklardır, sende istediğin yazılımı yükleyebileceksin.
modifiyen hayırlı olsun
tşk.ederim hersey için ama benim telefonumda menüde araçlar kısmı yok ayaRLAR var ordada aracları yada bu rompatcher i bulamadım telde arattım ama gene bulamadım rompatcheri telefon 5800xm benmi hata yapıyorum yoksa bi karışıklıkmı oldu
tşk.ederim hersey için ama benim telefonumda menüde araçlar kısmı yok ayaRLAR var ordada aracları yada bu rompatcher i bulamadım telde arattım ama gene bulamadım rompatcheri telefon 5800xm benmi hata yapıyorum yoksa bi karışıklıkmı oldu
kardeş hafıza kartını biçimlendirdim teli yeniden baslattım menu de ayarlar kısmı yine cıkmadı yeniden yendien baslattım gene çıkmadı hiçbişey olmuyor yani hafıza kartım bomboş acaba benmi hata yapıyorum...hafıza kartına bak kardeş, patches diye bi klasör varmı yokmu? şayet yok ise hafıza kartını biçimlendir ve telefonu yeniden başlat. aynı sorunu ben 2. telefonda yaşamıştım ve hafıza kartını biçimlendirip yeniden başlatınca modifiye otomatik olarak dediğim patches klasörünü oluşturdu, menü de de araçlar klasörünü oluşturdu ve patch dosyaları oradaydı. sorun yaşamaya devam edersen yine yazarsan yardımcı olmaya çalışırız, iyi geceler
kardeş hafıza kartını biçimlendirdim teli yeniden baslattım menu de ayarlar kısmı yine cıkmadı yeniden yendien baslattım gene çıkmadı hiçbişey olmuyor yani hafıza kartım bomboş acaba benmi hata yapıyorum...
telefonum açılmıyor kardeşim sen nasıl bir hackleme yöntemi vermişsin öle telefon çöktü yani bilip bilmeden paylaşıp duruyorsunuz anlamıyorum ki
--------------- Ekleme ---------------
ulan varya ne diyimki ben
--------------- Ekleme ---------------
ulan varya ne diyimki ben
öncelikle geçmiş olsun, ancak arkadaşım bakarsanız kaç tane yükleme yapılmış ve sorun yaşanmamış kendimde 2 tane telefonuma (5800) yükleme yaptım ve sorun yaşamadım, mutlaka arada gözden kaçan veya atlanan bir yer vardır, size tavsiyem 5800 için yeni çıkan versiyon v51 modifiyeleri var forumda. onlara bakarsanız performans yönünde iyileştirmeleri göreceksiniz. telefonda rm-356 yüklediğiniz dosyayı tekrar çalıştırıp remove yapın ve v51 için gerekli dosyaları indirip yükleyin. ancak v50 için indirip kurduğunuz rm-356 dosyasını çalıştırıp mutlaka remove yapmanız gerekir, aksi takdirde v50 dosyaları kalmış olur, bu da sıkıntı yapar.
Samsung Temalı olan ROM u kullandım. Fakat senin yazdıklarının çogusu olmadı telefonda yani tus kilidi titreşimi ve lambalar hala aktif. Conversation yok. ROM Patcher yok. Ayrıca benim bi sorunumda şu:
Samsung teması çok güzel. çok pratik olmuş Ellerine sağlık. Ama Müzik çalarda müzik çalarken Telefonun yanında bulunan ses açma/kapama tuşunu kullandıgımda sesi kontrol edemiyorum. Sanki bir flash dosyasının sesi ile oynar gibi oluyo. Müziğin sesini açmak için müzik çalara girip elimle ekrandan dokunarak açmak zorunda kalıyorum.
Conversation, Telefonumun Hack olmaması ve Bahsettiğim sorun dısında herşey başarılı ve harika. Kasma çok az. Ellerine sağlık.
benim soruma da cevap ver. Bi önceki linkte
kardes yeni sürümü yukledim bende ole oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?