webersin
Üye
Merhaba arkadaşlar sorusuz yükledim çok şık ve sade olmuş.
Bir kaç sorun var hemen söyleyim.
1.WindowsLive_s60_5_0_v_1_7_1118.sisx yükledim ama programı açıyorum bağlantı kuruluyor ibaresi sürekli kalıyor.
2. Bazen rehber felan girince isim felan yazıcağım yere tıkladığım zaman aktif olmuyor. Ara ara düzeliyor.
öncelikle modifiyeyi geçtikten sonra telefona telefon kapalı iken format attınızmı, bu işlemdensonra WindowsLive yüklemesi evet uzun sürüyor, bende yaklaşık 3-4 dakika sürmüştü, bekledim ve sorunsuz kurdu. telefon kapalı iken format atarsanız rehberdeki o takılmalar falan sanırım düzelir.
webersin kardeş onu bilemiycem. aynı modifiyeyi bende yükledim, üstelik 2 telefonum var 5800, ikisine de, birde arkadaşımın telefonuna yükledim, üçünde de hiçbir sorun yok, msn gps, navigasyon wifi hepsi çalışıyor
bence sen dediğini yani yükleme bitiminde usb çıkartmadan normal olarak yap ve ondan sonra çıkar, yani modifiyeyi bir kez daha geçmek zahmetinde kalacaksın, umarım sorunun düzelir. ben üç telefonda sorun yaşamadım çok şükür
webersin kardeş onu bilemiycem. aynı modifiyeyi bende yükledim, üstelik 2 telefonum var 5800, ikisine de, birde arkadaşımın telefonuna yükledim, üçünde de hiçbir sorun yok, msn gps, navigasyon wifi hepsi çalışıyor
bence sen dediğini yani yükleme bitiminde usb çıkartmadan normal olarak yap ve ondan sonra çıkar, yani modifiyeyi bir kez daha geçmek zahmetinde kalacaksın, umarım sorunun düzelir. ben üç telefonda sorun yaşamadım çok şükür
Arkadaşlar Ben Bunda Sorun Yaşadım Aşağıdaki Linktekini Kurdum Problemsiz Mükemmel..
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-ve-digerleri-format-hack-mod-jaf-370581.html
Merhaba, benim telefonda sadece rompatcher ekli yazılım yüklü, hafıza kartında müzik taraması sadece e/:music kısmında yapılsın istiyorum nasıl yapabilirim acaba ?
merhaba,
fw yükledim
hızda baya bi artış olmuş fakat
nokia guncelleme internet bağlantısında kilitlenip kalıyordu formatladım o sorun gitti
nokia senk ve nokia mağaza çalışmıyor internet bağlantısını kurarken takılıp kalıyor..
SANA ŞU ŞEKİLDE YARDIMCI OLAYIM. NOKİA EDİTÖRLE FW NİN ROFS2 VE ROFS3 DOSYALARINI AÇ ONLARIN BİRİNİN İÇERİSİNDE (HER FW DE FARKLI BİRİNDE OLABİLİR)
"private\10202be9" KLASÖRÜNDEKİ "101FFCD2.TXT" DOSYASINI GÖRECEKSİN. İŞTE O DOSYANIN İÇERİĞİNİ ŞU ŞEKİLDE KAYDEDİP FW DOSYASINI TEKRAR KAYDETTİKTEN SONRA. DEĞİŞTİRDİĞİN DOSYA İLE YİNE FORMAT AT OLUR. BEN YAPTIM.
UMARIM YAARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.
DOSYANIN İÇERİĞİ AŞAĞIDAKİ GİBİ OLMALI:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
cenrep
version 1
[owner]
0x101FFCD2
[defaultmeta]
0
[platsec]
cap_rd=alwayspass
[Main]
0x1 string "E:\\MUSIC|F:\\MUSIC" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x2 string "\\SYS\\|\\PRIVATE\\|\\SYSTEM\\|\\CITIES\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x3 string ".odf|.dcf|.asf|.m4a|.mp4" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x4 string "C:\\data\\download\\|E:\\data\\download\\|F:\\data\\download\\|C:\\data\\sounds\\digital\\|E:\\sounds\\digital\\|E:\\download\\|F:\\sounds\\digital\\|F:\\download\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x5 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x6 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x7 int 2 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sağolun Yaptım Bir de İnternet tarayıcıdaki kaldırılamayan url'ler ve galerideki klasörlerdeki görüntü indir ve video indir kısayolları nasıl kaldırılıyor acaba ?
kardeş öncelikle emeğin için çok çok tşk.ederim çok güzel anlatmışın arkadaslar ben az önce denedim %100 çalısıyor üstelik ben bu işlerden pek anlamadığım halde arkadasın tarif ettiği yolu izleyerek bu işi başardım telefonumun versiyonu bile yukseldihersey güzel ama benim anlamadığım suan telefonu hacklemiş oldukmu? haclemiş olduğumuz zaman butun programları çalıştırması gerekmezmi? gerekmez ise hack in ne gibi faydaları vardır bize ben bu ümitlerle hevesle kurdum ama SoundButtonsFree_1_0 1 SONSUZTURK.sis programı kurayım deneme için dedim yine sertifika hatası verdi bu sorunu çözmenin başka yolları nelerdir? bi arkadas ablatmış bir siteye ime numarasını verip sertifika sonu vs . dio ama ben guvenilir değildir die o yolu takip etmedim bunun başka bir cozumu varmıdır arkadaslar yardımcı olursanız cok sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
evet arkadaslar yokmu bu sertifika sorununun cozumu ya hack sorun cozumu demek değilmiydi??????
eline saglık kardesim benim bi sıkıntım var yardımcı olursan sevinirim öncelikle sunu belirteyim bu surumde ben birtürlü navigasyon olayını kullanamadım baglanıyor diyor ama bişey cıkmıyor öğlece kalıyor kullanamıyorum belki yanlış yapmısımdır diyye aynı yazılımı tekrar telefona kurayım dedim telefonu formatlamadan gsm kapatım pc ye bagladım yazılımı tekrardan yukledim kurulum bitti son anda telefon kendini yeniden baslatma asamasına gelince takılıp kaldı birtürlü kendini yeniden baslatamıyor telefon hata veriyor telefonuda artık kullanamıorum telefonda acılmıyor bunu nasıl düzelte bilirim yardımcı olursan sevinirim telefon hiç acılmıyor acma kapama düğmesine basıyorum sadece bir kere titreşim yapıyor sonra hiçbirsey olmuyor acılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?