pasa_mahmut
Üye
müzik playerdayken ekrana tıklayınca ses seviyesi açılıyorya ordan sesini aç çıkar kardeşim.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NOT:Arkadaşlar ben memlekete gidiyorum nete giremeyecem birsüre oyüzden sorunlarınızı bu zaman zarfında çözemem gelene kadar ama önceki yazılanları okursanız size büyük oranda yardımı olur görüşmek üzere... 16.07.2010
menulerin cıkması icin yukarı bir ok var ona basılı tut sil iconu cıkacaktır.
müzik çalar müzikleri görmüyor ise arkadaşım hafıza kartında müzikler music isimli klasörde olacak, bunun haricinde bir yerde müziğin varsa görmez, illa hafıza kartında music klasörün olacak veya modifiyeyi indirince nokiaFirmware editor ile rofs3.fpsx dosyasını açacaksın, private/10202BE9/101FFCD2.TXT dosyasını açıp içindeki music yazan yeri silecek ve öyle kaydedeceksinya arkadaşlar müzik çalar müzikleri görmüyor yardımcı olabilcek var mı acep?
Download:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
video:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben Bu Linktekini İndirdim Hackledim Neyse Telefona Attım Samsung Widget diye bişe cıkmadı vodafone var içindende Universal_hybrid.sis Diye Bişe Cıktı Kurdum Ama O Temadan Cıkmadı Bana Bu Temanın Linkini Acil Verirmsiiniz Teşekkürler.Sırf O Tema İçin Telefonu Hackledim...
Not:Bu nickin İçindeki Tsunami Temasıda Calısmıyor Dahili bileŞen Diyor...
Ben 2. Versiyonunu İndirdim Ondan Oldu Sanırım teşekkür Ederim Kardeşim.
--------------- Ekleme ---------------
Abi Eminim Hiçbiryerde Yanlıs Yapmıyorum Verdiğin Linkteki Yazılımı Yükledim Sorunsuzca Yinede Cıkmadı Sinirimden Kafayı Yicem Listede Cıkanlar. Vodafone,OraTsu,Orange,Kısayol Çubuğu,Rehber Çubuğu,Temel Bunlar Cıkıyor Ayriyeten O tema İçin Birşey Kurmam Gereklimi Değilsede Allah İçin Birisi Bi Yardım Etsin...
Dediklerini Uygulamadım Verilen Temayı Yükledi Sıfır Telefon Formatta Attım Ama Gelmedi Adam Konuyu Açmış Gitmiş Bi Yardımda Bulunmuyorki. Anlamadım Gitti Shade.Anqer@hotmail.com eklermisin ya msn den bi halletsek sonra istersen silebilirsin..
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar Samsung teması İçin Yardım Edecek Kimse Yokmu Nerde Bu Yöneticiler O.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?