haydar_ecevit
Üye
-
Konu Sahibi
-
haydar ecevit kardes ellerin dert gormesin fw gercekden guzel olmus herhangi bir sorunla karsılasmadım ve ısıkları kapatmanda gercekden hos olmus ancak tek bir sorum olcak :
rehbere birini kaydettigimde isim olarak kaydediyor ancak o kisi bana mesaj attıgında veya aradıgında ismi deil numarası yazıyor ve dolayısı ile kim oldugunu hatırlamakta zorluk cekiyorum eskiden kayıtlı olan kisilerde boyle bir sorun yok yeni eklemeye calısdıgım kisilerde oluyor bu sorun eminim basit bir hata yapıyorumdur ancak yardımcı olursanız gercekden sevinirim... calısmalarınızın ve basarılarınızın devamını dilerim...
indirdiğiniz Modifiye dosyasının içinden çıkan"RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx" ve ''RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02'' Bu iki dosyayı .......................
Bu bahsettıgınız 2 dosya nerde ya bulamadım hepsınıde ındırdım hatta bole de denedım nokıa usb rom drıver gıbı bı hata verdı.. Acıl bı yardım ...
Bu fimware i yükleyen arkadaşlar size bir soru soracağım.Acaba hepinizde ovi mağaza açılıor mu?? Haydar beyin kendi telefonunda çalışıyormuş ama bende ne hikmetse açılmadı hiçbana ovi mağazayı ne yapacan gereksiz bir şey diyenlere şimdiden açıklayayım benimki sadece takıntı takmış durumdayım ve o simgeye her tıklayışımda deliriyorum ve telefonu elime her aldığımda da ne hikmetse elim direk oraya gidiyor.
Haydar kardeşim hani sana sorunu anlatmıştım ovi açılıyor gibi oluyor da açılmıyor giriş ekranında kalıyor diye.ovi suite ile telefon güncellemelerini yaparken ovinin de son sürümünü yükledi şimdi hiç açılmıyor.simgeye tıklıyorum sanki hiç tıklanmamış gibi telefon hiçbir tepki vermiyor...
Çok sinir olmuş durumdayımbu sorunu çözemezsem bir önceki yazılımını yükleyeceğim
kayıt derken hocam neyin kaydından bahsediyorsun???
yaa iyi güzel diyorsun da ana menüde araçlar klasörünü tlfnda bulamadım ki. fwyi yükleyip normal moda alıp tlfnu actıgımızda formatı kırmızı yeşil kamera ve power tusuna basarak at diyorsun bunu yaptıktan sonra hafıza kartında böyle bir dosya bulamadım. şimdi ise hard format at diyorsun anlamadım ki ben bu işi haydar kardes.. sagol hersey için gercekten güzel olmus modifikasyon eline saglık tlfndan sıkılmıstım bu ilac oldu bana
kayıt ederken isim yerine soyisime yazıp kayıtet kardeşim denemekte yarar var ayrıca rehber ayarlarında sadece tel hafızası seçili olsun
--------------- Ekleme ---------------
sorduğun 2dosya ilk download linkinde.
usb driver sorunu verdiyse anlattıklarımı tam yapmamışsın yavaş yavaş tekrar yaparsan daha iyi olur kardeşim
bir cozum yolu yokmudur haydar kardesim tek hatadan orjinal fw ye donmeyelim yazık olur...
Tamam denıyorum umarım olur ya telı kırmak uzereyım yoksa..
kardesim benim ovi takıntım yok rehberde sıkıntım var
nokia pc suit ile falanda denedim ekledigim kisiler ne yazıkki hala isimleri yazmıyor mesaj attıklarında vs...
dedigim gibi ama eski kayıtlarınkinde sorun yok
Kardeşim ilk aklıma gelen şeyi paylaşmak istiyorum seninle.Aynı numara farklı isimlerle kaydedildiğinde aynı sorun ortaya çıkıyor.Eğer soru yazılımsal ise birşey diyemiyorum ama bence bir kontrol et..
nokia pc suit ile falanda denedim ekledigim kisiler ne yazıkki hala isimleri yazmıyor mesaj attıklarında vs...
beyler cok saolun zannedersem dr arricanın dedigi olay olmus rehberden herkesi sildim suit ile ve tek kisi ekledim sorun cıkarmadı ama simdi nasıl bulucam yedekden o cakısmayı :S sorun halloldu ama artık elimize kuvvet dielim tekrardan fw icin tesekkurler iyi calısmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?