5800 V50 Dokunmatik Ekran Sorunu -->

Sponsorlu Bağlantılar

notend

Üye
arkadaşlar aynı sorunda bende var ekran hassaslığını iyileştirdik diye sürdüler yazılımı fakat ekran mallaştı
bende de ekrana dokunununca yukardan aşağıya kayıyo veya sallanıyo ve çok zor algılıyor

Davulbaz

Davulbaz

Üye
hassaslastirincada cok sarz yiyor dostum calisma yapisi geregi ama dedigin dogru.ama ote yandanda bir sarz problemi cikacak islemciden voltaji kesip ekrana koysalar bu seferde telefon yavaslayacak en iyisi v60 la beraber yeni1,5amperlik pil versinler:ehe

frowell

frowell

Üye
Hard at olmadı servise yolla (yollamadıysan)

americanboy

americanboy

Üye
ekran kalibrasyonu bozulmuştur ayarladan düzgünce yaparsan düzelir

combative

combative

Üye
sa arkadaşlar ben 5800 aldım.tel gayet sper.ama ekranı aşağı yukarı kaydırdıktan sonra yada kaydırmadığım zaman galeriye tıklıyorum ekran aşağı yukarı kayıyo.uygulamalara girerkende oluo.ama arada yapıo.bu benim telefonun bi sorunumu yksa genelde mi vr.lütfen yardım :(:(

matrax-0052

Üye
sa arkadaşlar ben 5800 aldım.tel gayet sper.ama ekranı aşağı yukarı kaydırdıktan sonra yada kaydırmadığım zaman galeriye tıklıyorum ekran aşağı yukarı kayıyo.uygulamalara girerkende oluo.ama arada yapıo.bu benim telefonun bi sorunumu yksa genelde mi vr.lütfen yardım :(:(

V50 versiyondan kaynaklanıyor arkadaşım bendede aynı sorun oldu uygulamalar,galeri ve işlem kaydına girmek için bu simgelerin ortasına değil sol uç kısmına dokunmak gerekiyor ortasına veya sağına basınca ekran yukarı aşağı kayıyor ve açmıyor berbat bir versyon v31 en güzel sürümdü v31 kullanan varsa sakın güncellemesin ne güzel rdsde çalışıyor.Kimse bende bu sorun yok demesin herkeste var dediğimi yapın anlarsınız uygulamalar,işlem kaydı ve galeri simgelerinin orta veya sağ tarafına parmakla dokununarak girinde göreyim sizi:) (ama tırnak veya kalemle değil )sadece bu üç menüde yapıyor.Deneyin ve şok olun:)

combative

combative

Üye
dokunmatikte yada telefonda bi sorun yok yani dimi kardeşim????

matrax-0052

Üye
Kesinlikle yok.Herhangi bir arıza yok v50den kaynaklanıyor için rahat olsun.Artık yeni bi güncelleme çıkmasını bekleyeceksin inş yeni versiyonda düzelir.Ayrıca hırs kesinlikle düşük versiyon atmayı deneme.Ben v50nin berbat dokunmatiğine dayanamadım ve v31e downgrade yaptım.Ve sonuç 5800 çöpe gitti..

combative

combative

Üye
çok sağol kardeşim benim içim rahatladı:oke:.çöpe gitti derken bi daha geri yüklenmiomu??

combative

combative

Üye
matrax-0052 kardes'm bu bnm 5800da ekranin kosesinde 2 tane nokta var.sadece siyah yerde gzukuo.beyaz yerde yok.video izlerkende rahatsiz etmio ama kafama takildi sana sorim dedim.onceki konuda aydinlattigin gibi bundada aydinlatirsan cok memnun olucam simdiden tesekkurler kardesim:oke:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
matrax-0052 kardes'm bu bnm 5800da ekranin kosesinde 2 tane nokta var.sadece siyah yerde gzukuo.beyaz yerde yok.video izlerkende rahatsiz etmio ama kafama takildi sana sorim dedim.onceki konuda aydinlattigin gibi bundada aydinlatirsan cok memnun olucam simdiden tesekkurler kardesim:oke:
aynı dediğin olay bendede vardı sadece siyah yerde gözüküyordu sol alt köşede bir tane sanırım toz değil ölü pixel garantiye verdim.

matrax-0052

Üye

Hep aynı yerde ve sürekli görünüyorsa maalesef ölü pixeldir.Garantiye gönder diyeceğim ama telin kvk garantili ise göndermeden önce 2 kez düşün,:nono: valla üzerinde toz bile bulunmayan 1 aylık 5800ı göndermiştim geldiğinde telefon 10 yıl yaşlanmıştı heryeri çizik,ekranın içi tozla dolu,vidaları yalama olmuş(valla ben içini açsaydım onlardan temiz kapatırdım vidaları).Genpayı vs.. bilmiyorum ama kvk ise durum böyle.Bana sorarsan 2 tane nokta için cihazı açtırma derim ama sen bilirsin gönderirsende arızası basit lcd ekran değiştirirler ölü pixel sorunu kalmaz ama diğer söylediim durumlar ortaya çıkar.

combative

combative

Üye
tm yha actirmaya gerek yk bnce o kdr zarari yk dedigin dgru kardesim.2 nkta zaten o kdrda buyuk diil bnlari dedigin ii oldu ck sagol :oke:

combative

combative

Üye
aynı dediğin olay bendede vardı sadece siyah yerde gözüküyordu sol alt köşede bir tane sanırım toz değil ölü pixel garantiye verdim.

peki telini aldığında sorun düzelmişmiydi bide bıraktığın gibi temizmiydı

combative

combative

Üye
Hep aynı yerde ve sürekli görünüyorsa maalesef ölü pixeldir.Garantiye gönder diyeceğim ama telin kvk garantili ise göndermeden önce 2 kez düşün,:nono: valla üzerinde toz bile bulunmayan 1 aylık 5800ı göndermiştim geldiğinde telefon 10 yıl yaşlanmıştı heryeri çizik,ekranın içi tozla dolu,vidaları yalama olmuş(valla ben içini açsaydım onlardan temiz kapatırdım vidaları).Genpayı vs.. bilmiyorum ama kvk ise durum böyle.Bana sorarsan 2 tane nokta için cihazı açtırma derim ama sen bilirsin gönderirsende arızası basit lcd ekran değiştirirler ölü pixel sorunu kalmaz ama diğer söylediim durumlar ortaya çıkar.

ya matrax bide bişi dicem bu bende snradan çktı.bu lcdlerde olan doğal bi sorun ama can sıkıcı diolar ekran değiştikten snra ya bi daha çıkarsa bunn ihtimali vrmı acaba?

mltya95

Üye
Ya Benim 5800 dada tıklıyorum mesela menüdeyim çıkışa basıyorum uygulamara tıklıyo yeri kaymış napıcam acil yardım????

blackness06090

blackness06090

Üye
ekran kalibrasyon ayarlarını düzgün yap düzelir..

mltya95

Üye
nasıl yapcam anlatsan bi

Üst Alt