5800 v50.0.005 VERSİYON YÜKLEME (YAPMANIZ GEREKENLERİ VE KAFANIZDAKİ SORU İŞARETLERİNİ CEVAPLADIM)

arkadaşlar benim sizlerden bir ricam olacaktı benim telefonum red modunda idi ama ben bunu mavi versiyon yükledim ve nasıl yaptıgımı bilmiyorum bunun için bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

arkadaşlar bizim arkadaş v 50 yükemek için kvk ya gitmiş ilk öncelikle daha önce versiyon yükledinizmi bu telefona diye sormuşlar bizimkide yok demiş neden diye sorunca daha önce siz yükleseydiniz garantiye girmez falan demişler .böyle birşey varmı sizce

uuR Aky

Üye
eyw... kardes walla kac qündür bunla uqrasıyodum verdiqin kod dqru cıktı qüncelliyor seni sewmeyen ölsün zuahhahah

Sn1FFeR

Üye
bundan 2 gün önce 5800 v50 yi yükledim müziklerim filan gitti telefonumun titreşimli moddayken aranması filan bozuldu titremiyo çoğu şey bozuldu bunu nasıl düzeltebilirim?

xxyz100

Üye
sadece navi yükleniyor
blue ve black ı denedim olmadı navi denedim oldu

ben bu sitennin yavavşlığının üyelerinin kurucusunun taaaaaaaaa *************************

--------------- Ekleme ---------------

ss1905

Üye
Ben hala güncellemedim bu konuda kafam çok karışık.

potman55

Üye
Kardeş dediğini yaptım ama *#0000# yaptığımda güncellem bişe geliyo onun en altında diyoki son güncelleme güncellenemedi diyo kaç kere yaptım olmuyo deli olcam hala güncellenemedi diyo

ben bu sitennin yavavşlığının üyelerinin kurucusunun taaaaaaaaa *************************

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım senin sorunun nedir? Saçma sapan laflar edip milletin asabını bozma,cahil cahil ortalıkta dolaşacağına biraz uğraş da kendin araştır!! Senin gibilerine 5800 satanlarda kabahat!!

Kardeş bişey Sorucamm.. bu versiyon yükleme v30. dan v50 ye olurmu ???