5800 V5 le Gelen Bu Programları Bulabilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
    Konu Sahibi
5800 V5 le Gelen Bu Programları Bulabilir misiniz?
Arkadaşlar v5 ile birlikte bu uygulamalar Var ama Nette Ben Bulamadım Telefon Yazılımını Güncelleden de Güncellemeyemiyorum Kontorum Bitti Aşağıda Resimdeki Uygulamaları Bulabilirmiyiz?

1-) SCRİBBLE 0.2
2-)S60 İÇİN PYTHON 2.0
3-)P,OPEN C LIBSSL COMMON
4-)SYMBİAN OS STDIOSER
5-)OPEN C 1.6
6-)SERVİCE API 1.0
7-)OVİ REHBER
8-)SOA 1.1
9-)OVİ MAĞAZA 1.5
10-)MAİL FOR EXCHANGE 2.9
11-)ADOBE FLASHLITE TM 3.1
12-)NOKIA MESSAGING 10.1

Arkadaşlar Bu Uygulamalar Lazım Şimdiden Teşekkürler

celibar

celibar

Üye
os9.4 uygulamalarına bak.

asil_unal

asil_unal

Üye
ya arkadaşım wireless kaynıyo her yer bul bi tane yukle işte ayrıca forumda da var 9.4 uygulamalarından

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşım wireless kaynıyo her yer bul bi tane yukle işte ayrıca forumda da var 9.4 uygulamalarından
Arkadaşım Wireless'tan Bağlanmıyor Telefon yazılımını Güncelleden Direk Bağlı Olduğun Operatörün Data Ücretleri Tarafından Ücretlendiriliyorsun Madem Var Forumda Bul Linki Ver O Zaman Baktık Herhalde Foruma Bakmadan Neden Konu Açalım Ki

--------------- Ekleme ---------------

os9.4 uygulamalarına bak.
Bulabilirsin Bul Linki Ver Madem Kardeşim

celibar

celibar

Üye
๔єคtђรt๏г๓;2254509' Alıntı:
Arkadaşım Wireless'tan Bağlanmıyor Telefon yazılımını Güncelleden Direk Bağlı Olduğun Operatörün Data Ücretleri Tarafından Ücretlendiriliyorsun Madem Var Forumda Bul Linki Ver O Zaman Baktık Herhalde Foruma Bakmadan Neden Konu Açalım Ki

Bulabilirsin Bul Linki Ver Madem Kardeşim

birincisi benim ki sadece öneriydi.ikincisi telefondan girdiğim için iki saat opera mobile'la link eklemekle uğraşmam.üçüncüsü o tür programlarla muhattap olmadığım için bilmem.dördüncüsü biraz google'dan araştırma yapmayı dene ve beşincisi ovi rehber, ovi mağza ve mail exchange ovi store'da ve nokia mail email.nokia.com adresinde olur.internet bağlantısı üzerinden indirime izin veriyorlar.

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
    Konu Sahibi
birincisi benim ki sadece öneriydi.ikincisi telefondan girdiğim için iki saat opera mobile'la link eklemekle uğraşmam.üçüncüsü o tür programlarla muhattap olmadığım için bilmem.dördüncüsü biraz google'dan araştırma yapmayı dene ve beşincisi ovi rehber, ovi mağza ve mail exchange ovi store'da ve nokia mail email.nokia.com adresinde olur.internet bağlantısı üzerinden indirime izin veriyorlar.
Ben Zaten Araştırdığım Dediğin Siteleri Zaten Araştırmasaydım Ve Bulmuş Olsaydım Buraya Bu Programları Bulabilir Misiniz? Diye Değil O Programları Sizinle Paylaşmak İçin Açardım.

Teşekkürler Anıl Abi

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ovi magazada vardi sanirim bikaci bi bak derim. .

ömer_21

Üye
arkadaşım wireless ten internete gir google da yaz her şey çıkar ayrıda sitedede var....

fat312

fat312

Üye
scribble yazılım güncellemelerinden internetim olduğu halde yüklenmyor güncelleştrme başarısız diyo . Python 2.0 yüklü nedn olmuyo olablr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt