5800 v40da anlayamadıklarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

12345abc1

Üye
    Konu Sahibi
5800 v40da anlayamadıklarım
ilk seferde yanlış kodla güncelleştirmişim ovi maps çalışmamıştı sonra navi kodunu kullanarak tekrar guncelledim ovi maps sorununu çozdum fakat şimdi de arama ve alarmdaki (iphone gibi) yana kaydırma ortadan kalktı önceden vardı halbuki... Bi sorun cozuluyo dieri geliyo yardım eddin lutfen

Revengeful

Emekli Yönetici
Telefon ne renk acaba? Ona göre kod değiştir . Güncelledikten sonrada hard format at

12345abc1

Üye
    Konu Sahibi
tel mavi kendi koduna geri dondurdum zaten. tek cozum hard formatmı ya da hard format kesin çözermi sorunu

Revengeful

Emekli Yönetici
Hard format telefonu tamamen yeniler ilk günkü gibi olur tabi v40 ta kalır versiyon. Ama yapmadan önce pc suite ten telefonunun yedeğini al

--------------- Ekleme ---------------

Tabi bana fazla güvenmediysen format atmadan önce başkalarıda öneride bulunsun ona göre yap :)

12345abc1

Üye
    Konu Sahibi
sana guvenmemek deil.. her seferinde deişik bir sorun çıkıyo.Bu sorun da kodlara gore deişiyo bende . Navi kodunu mavi 5800da kullanmak yanlışmı acaba onu anlayamadım..Formatı da bi ara deniycem umarım düzelir çünkü yana doğru kaydırma iyi bi ozellik

Lacrymosa

Üye
Telefon kilitliyken kaydırmalı moda geçer.

12345abc1

Üye
    Konu Sahibi
telefon kilitliyken de olmuyo:off:

--------------- Ekleme ---------------

şimdi yeni bişey farkettim tel tuş kilitliyken alarmda kaydırma oluyo!!! ama aramalar gene aynı hatta aramada bi cevapla bi de sessiz çıkıo ekranda sadece( eskiden hold(beklet) ve aramayı reddetme tuşu çıkardı ekranda yani toplam 4 tane.şimdi ise 2 tane tuş çıkıyo kaydırma fln yok

mete3180

Üye
telefonun rengi nasıl bir fark oluşturuyor?

viranufuk

viranufuk

Üye
aynen öyle ikki tane çıkar yalnız aramalarda telefon tuş kilidindeyken katdırma çıkar ona dikkat etee

12345abc1

Üye
    Konu Sahibi
tuş kilitliyken de olmuyo zaten sorun bu

fbforever

fbforever

Üye
Fun Club'daki product koduna göre güncelle. Sonra da hard format at.

12345abc1

Üye
    Konu Sahibi
hard format atacam galiba

Revengeful

Emekli Yönetici
En iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt