5800 v40 ta wlan sorunu....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozell91

Üye
    Konu Sahibi
5800 v40 ta wlan sorunu....
arkadaşlar telefonumu v40 a yükselttiğimden sonra her şey iyi güzel ama artık wlandan internete giremiyorum...internet erişim noktası kullanılabilir diyor ve sonra bi şey olmuyor internete girmeye çalışıncada ağ geçidi cevap vermiyor diyor..önceden internet bağlantısı kontol ediliyor falan diyordu ama onuda demiyor işte..ne yapabilirim..bir de müzik açıkken ana ekrandayken müziğin sesi değişmiyor sizde de öyle mi ?

Progressivity

Progressivity

Üye
arkadaşlar telefonumu v40 a yükselttiğimden sonra her şey iyi güzel ama artık wlandan internete giremiyorum...internet erişim noktası kullanılabilir diyor ve sonra bi şey olmuyor internete girmeye çalışıncada ağ geçidi cevap vermiyor diyor..önceden internet bağlantısı kontol ediliyor falan diyordu ama onuda demiyor işte..ne yapabilirim..bir de müzik açıkken ana ekrandayken müziğin sesi değişmiyor sizde de öyle mi ?

önce ikinci sorundan başlayayım kardeşim benim telefonda v40 ama ses düğmesi müzik player ana ekrandayken bile çalışıyor internet bağlantısının ise pek çok sebebi olabilir yani girmek istediğin siteden bağlantı sinyaline ve modemde boş port olup olmamasına kadar birçok etken var tek tek denemek lazım

acar204

Üye
arkadaşlar wlan sorunu modemden felan değil. muhtemelen yazılımsal bir hata. çünki benim telefondada aynı sorun vardı. şimdi bana bi kaç yerde felan dene demeyin. denemediğim yer kalmadı. en son gittim nokıa clube. orada bir gün kaldı yapamamışlar. kvk ya gönderdiler şimdi. bu telefonun seviyorum ama sorunları da hiç bitmiyor

Lacrymosa

Üye
Ana ekrandayken ses tuşları geç tepki veriyor. V31'de ve v40'da aynı sorun var. Sesi açıyorum açılmıyor 2-3 defa peş peşe basıyorum o zaman tepki veriyor sesi açıyor. Müzik Çalar'dayken ya da başka bir yerdeyken anında tepki veriyor dediğiniz gibi ana ekranda biraz gecikme var ama hiç ses değişmemesi gibi bir sorun olmaması lazım.

Com1ng

Com1ng

Üye
sorun çözüldümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt