5800 v40 için 5530 temaları ve ana ekranda şeffaflık...

Sponsorlu Bağlantılar

ozkan_set

Üye
    Konu Sahibi
5800 v40 için 5530 temaları ve ana ekranda şeffaflık...
Arkadaşlar v40 yükledik fakat hala şeffaflık yok ana ekranda. Bu rar dosyasını çıkarın private klasörünü hafıza kartına kopyalayın dosya birleştirilsinmi diyecek evet diyin yada private klasörünün içindeki 10207114 adlı dosyayı memory kart içindeki private klasörünün içine kopyalayın artık ana ekranda seffaflık var hayırlı olsun. Temalar çok güzel hepsi aynı gibi gözüküyor fakat ufak farklılıklar var.

[/URL]

• Beğen
Tepkiler: erquin, [DeathstorM], yyoruge ve 10 diğerleri

Bosnalı86

Üye
şeffaflıktan kastın nedir dostum,resimler çok ufak,farkedemedim de :hmmm

ozkan_set

Üye
    Konu Sahibi
rehber ve telefon yazıyo v40 sürümünde bu temaları yükleyince şeffaf oluyolar bide 5530 un farklı temaları biraz güzel duruyo telefonda kardeş

sado826

sado826

Üye
rapid hata verior yaa başka yere upload edemezmisiniz :S

ozkan_set

Üye
    Konu Sahibi
link değiştirildi arkadaşlar

sado826

sado826

Üye
bu arada bende private klasörü yok gizli dosyaları göster dememe ragmen acaba privatm adlı klasör olabilir mi?

co123

co123

Üye
seviyorum seni kardeşim eyw. linki yeniledin rapidden nedir çektiğimiz

ozkan_set

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bende private klasörü yok gizli dosyaları göster dememe ragmen acaba privatm adlı klasör olabilir mi?

arkadaşım hafıza kartında olması lazım o klasörün sen dediğin klasörün içeriğine bak benim verdiğim dosyadaki içeriğe benziyorsa kopyala oaraya olmazsa silersin kopyaladığın dosyalar belli zaten..

sado826

sado826

Üye
bende private dosyası yok onada denedim ama temaları göremedim ben nasıl halledebilirim bu işi ben acaba

ozkan_set

Üye
    Konu Sahibi
bende private dosyası yok onada denedim ama temaları göremedim ben nasıl halledebilirim bu işi ben acaba
sado olması lazım çünkü bütün temaları oraya atıyo yüklerken depolama modunda açtığında hafıza kartında çıkması lazım ama çıkmıyosa nedenini bilmiyorum hiç öyle bi problemle karşılaşmadım kardeş

hunkaar

hunkaar

Üye
arkadaşlar dosyayı rarı açtıktan sonra direk hafıza kartına kopyalayın değiştir mesajını onaylayın bunu yaptıktan sonra telefonu kapatıp açın ben bu şekilde denedim temalar çıktı listede...eline sağlık kardeşim...

sado826

sado826

Üye
anladım ben :D depolama modunda seçecen desene bende pc suitte modunda seçiom tmm hallettim özkan

HONEST33

Üye
Süper oldu. Eline sağlık.

devilll07

devilll07

Üye
paylaşınım için sağol :D

adkadk2

Üye
cok saol. ama ben bu temalarda deil baska temalrdada seffaflik yapmak istiorm nasil yapabilrim simdiden cok tesekkurler

ipkry

ipkry

Üye
harika oldu yaaa ilk hali cok basit duruodu ama şimdi HARİKA :oke:

ahmetasim007

Üye
hacı super oldu elıne saglık :D sana yemın edıom cok kolay yaptım
:D sen bakma onlara

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Eline sağlık..