versiyon yükseltince garanti kapsamından çıkıyormu ? ayrıca versiyonu yükselttik diyelim rom patcher yani telefonun hack mevzusuda gidiyormu ? ve hard formatı hafıza kartı içindeykenmi atıcaz ?
@petrucci82
Soft Format attım değişen olmadı. Bi eksiğim o kalsın sorun değil. Hızı da yeterli...
@Denibo
Telefonu hackliyken güncelleteceksen sadece sen güncelle eğer Nokia Club'a gidip yaparsan telefonunu güncellemiyorlar çünkü Hacklemek garanti dışı kalma sebebidir. Hack mevzusu güncelleme yapınca gidiyor mu bilmiyorum. XSign ile sertifikalama yapıyorum ben Hello Ox'u telefonuma garanti bitince sokmayı planlıyorum.
aynen hackli diyoruzda bişe yapmıoruzki sadece bi program yüklüyoruz rompatcher açıp kapıyoruz bncede garantide sorun çıkcagını sanmıyorum ama hackliyken nasıl v40 yüklicem ?
aynen hackli diyoruzda bişe yapmıoruzki sadece bi program yüklüyoruz rompatcher açıp kapıyoruz bncede garantide sorun çıkcagını sanmıyorum ama hackliyken nasıl v40 yüklicem ?
hard format için kırmızı yeşil kamera tuşu ve açma kapama tuşu sanırım hard format attıktan sonra tüm programlar müzikler vs. gidecekmi ? ayrıca v40 olduktan sonra tekrar rompatcher ı yükleyebilcekmiyim Nadir bey
hard format sadece telefon hafızasını siliyor hafıza kartından hiç bişey silmez.Telefon hafızasını sildiği için kurduğun program temalarda yüklü olmicak
hard format için kırmızı yeşil kamera tuşu ve açma kapama tuşu sanırım hard format attıktan sonra tüm programlar müzikler vs. gidecekmi ? ayrıca v40 olduktan sonra tekrar rompatcher ı yükleyebilcekmiyim Nadir bey
hangi flash ama telefonun yazılımı olan flash mı internet tarayıcılarında birçok web sayfasının eklentilerini destekleyen adobe un flash eklentisi mi ? hangini merak ediyorsun sen ?