5800 v4 gps ve yanlış ürün yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mr.murphy

Üye
    Konu Sahibi
5800 v4 gps ve yanlış ürün yükleme
Arkadaşlar merhaba,

ben geçenlerde v4 sürümüne geçtim ama yanlışlıkla navi sürümünün ürün kodunu girmişim ve telefonun gps'i hiç çekmiyor çok nadir 1-2 çubuk geliyor arada ilk önce telefonun gpsi kuvvetsiz sandım ama aynı telefondan aynı anda gps uydu durumu açtım diğerinde 15-20 çubuk çıkarken benimkinde hiç sinyal bulamıyor.her türlü ortamda denedim kapalı açık fark etmiyor hiç bağlanmıyor uyduya.
ben tekrar v3'e geçmek istiyorum red versiyonuna bunu nasıl yapabilirim.teşekkürler.

telefon modelim 5800 rm-356

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
v40'ı Red yada Black kod ile yükleyebilirsin tekrar sanırım mümkün mü diye bir bak foruma. Sürümün geri dönmesi gibi birşey söz konusu bile değil.

mr.murphy

Üye
    Konu Sahibi
telefonun içinde bulunan orjinal ürün kodumu girdim updaterı açtım ama son sürüme sahipsiniz diyor v4ün red versiyonuna dönsede düzelir sanırım ama onada dönemiyorum.

bu arada eklemeyi unutmuşum gps'i normal bi şekilde kuvvetli çeken v3 sürümünde ona v4 atmadım.

birde sen v4 mü kullanıyosun gps verimlimi.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Şimdi öncelikle v4 değil v40 bunu v4 olarak söylemenin herhangi bir artistik yanı yok :D
Evet v40 kullanıyorum. Seninkinde yüklenme sırasında hata oluşmuştur yada Vericisi arızalıdır. Kodu değiştirme konusunda daha geniş bilgiye sahip olan birisi yardımcı olursa daha sağlıklı olabilir. Üstüme sorumluluk almak istemiyorum =) Verici arızalı ise servise vermekten başka çaren yok.

mr.murphy

Üye
    Konu Sahibi
ok sağol umarım bilen biri bakar konuya çok sinir bozucu bir durum :hmmm

reprep92

Üye
bende de kırmızı var navi kodla v50 yaptım çok pişmanım :)

ccavuss

ccavuss

Üye
aynı sorun bendede var arkadaşım.Bende red olmasına rağmen sitedeki tavsiyelerle navi kod da yükledim.benimk
ide hiç ama hiç çekmiyor.

senden bi ricam var.eğer servise verirsen,verdiğin anda ve sonra çözümü bana bildirir misin? bende ona göre davranayım
şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt