5800 v20.0.12 firmware Mesaj Yazma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

aydercan

Üye
    Konu Sahibi
5800 v20.0.12 firmware Mesaj Yazma Sorunu
merhaba arkadaslar telefona yeni versiyonu yani v20.0.12'i attıktan sonra mesaj yazamaz oldum
100 karakteri geçtikten sonra telefon çok ağırlaşmaya başlıyor 10 dakikaya 50 karakterlik bir mesajı zor yazar oldum tuşa basıyorum ama bir kaç saniye sonra ancak yazıyor
euro 1 red yada blue yükledim sorun yok
ingilizce t9 modunda gayet seri mesaj yazabiliyorum ama tekrar türkçe olan versiyonu yükleyince aynı sorunu yazıyorum
v10... yüklü iken böyle bir sorun yaşamadım hiç
Yardımlarınızı bekliyorum
hiç olmazsa v10 sürümünü geri yüklemek istiyorum
yardımcı olursanız sevinirim

aydercan

Üye
    Konu Sahibi
kimse yok mu yardım edebilecek

ash54

ash54

Üye
ya bu telefon daha yeni çıktı ne versiyonuymuş hemen çıkardılar.sende ingilizce modunda yaz o zaman bence zamanla düzelir.

shuttle

shuttle

Üye
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşamaktayım fakat nokia bu iş ile pek ilgilenmiyor sanırsam
nokia 5800 de uzun mesaj yazmak commodore 64 kullanmaya benziyor... (commodore daha hızlıdır..)

aydercan

Üye
    Konu Sahibi
peki ne yapacagız böyle mi kalacak telefon yada yeni güncelleştirmeyi mi bekleyip duracagız

--------------- Ekleme ---------------

ya bu telefon daha yeni çıktı ne versiyonuymuş hemen çıkardılar.sende ingilizce modunda yaz o zaman bence zamanla düzelir.

ya kardeş hastalık mı bu zamanla düzelsin:)a
çok pratik zekalısın ama fayda etmiyor ingilizce yazmak t9 kullanılmıyor sorun bu

caglar_95598

Üye
arkadaslar yeni nokia 5800 aldim tel super ama konu mesaj yazmak olunca 7610 onumun gozunu seveym///

mekintoss

Üye
dün V 21.0.025 versiyon yükledim
QWERTY klavyelerle yazarken hiçbir problem yok. tepki süresi milisaniyelerle ölçülebilir
sayısal tuş takımında da sölediğiniz kadar bir problem yok ama dokunsal geri bildirim açıksa bu bir gecikme yaratıyor.
bence versiyonunu düşürmek yerine yeni versiyon yükleyin.

borisu

borisu

Üye
v20 mağduruyum bende, her yere baktım ama mesaj sorununa çözüm yok bulamadım.t9 kntr düşmanı ama ideal kampanyalarla durumu kurtarabiliyorsun tavsiye ederim.msn live yükledim "can not allow" dedi vazgectim... maalesef normal şartlarda aşık olunası bir telefon, ama şimdi ben kurcalayıp bozmak istemiyorum, servise gönderip arkasından ağlamak ta istemiyorum, şimdilerde azıcık pişmanlık yaptı.

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
dokunsal geri bildirim nerde arkdşım ??

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
dokunsal geri bildirim nerde arkdşım ??

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
yazma dilini ingilizce yap t9'u kapat sorun kalmaz ;)

selim6186

selim6186

Üye
mesaj dilini türkçe yapınca düzeliyor

cudey

Üye
Arkadaşlar bendede söyle bir problem var mesaj yazarken ı , ş gibi sesli harfleri yazdıgımda karşı tarafta bi boşluk bırakıyor bunun çözümü nedir bilen var mı

leenyok

Üye
bndeki n85 te de aynı sorun olmuştu belli bir karekterden sonra yavaş yazıyordu mesaj ayarlarından sözlük türkçe olarak seçiliydi ingilizce yaptım sorun kalmadı hızlı yazılabiliniyor fakat t9 kullananlar için bu bir sıkıntı.

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
merhaba arkadaslar telefona yeni versiyonu yani v20.0.12'i attıktan sonra mesaj yazamaz oldum
100 karakteri geçtikten sonra telefon çok ağırlaşmaya başlıyor 10 dakikaya 50 karakterlik bir mesajı zor yazar oldum tuşa basıyorum ama bir kaç saniye sonra ancak yazıyor
euro 1 red yada blue yükledim sorun yok
ingilizce t9 modunda gayet seri mesaj yazabiliyorum ama tekrar türkçe olan versiyonu yükleyince aynı sorunu yazıyorum
v10... yüklü iken böyle bir sorun yaşamadım hiç
Yardımlarınızı bekliyorum
hiç olmazsa v10 sürümünü geri yüklemek istiyorum
yardımcı olursanız sevinirim

Telefon Türkçe karakterleri desteklemiyor, Kendinde yaptıgın gibi İngilizce modu kullanarak yazmaya devam et, Bende öyle kullanıyorum uzun zamandır ama Tükçe karakterde düzelme yok yine agırlaşıyor yazdıkca, Mecburen İngilizceye devam ;)

dumansky

Üye
arkadaşlar bende de aynı sıkıntı vardı.. kullanılan hafızayı c:nokia'dan hafıza kartına değiştirince düzeldi. denemenizi tavsiye ederim. bende işe yaradı çünkü.. :)

ClubKio

ClubKio

Üye
Merhaba Arkadaşlar ,

100 karakteri geçtikten sonra telefon çok ağırlaşmaya başlıyor 10 dakikaya 50 karakterlik bir mesajı zor yazar oldum tuşa basıyorum ama bir kaç saniye sonra işlev gösteriyor , yazıyor.

Konu Hakkında Yardımlarınızı Bekliyorum.

Şimdiden Teşekkür Ederim Hepinize...

alkımcanosu

Üye
Merhaba Arkadaşlar ,

100 karakteri geçtikten sonra telefon çok ağırlaşmaya başlıyor 10 dakikaya 50 karakterlik bir mesajı zor yazar oldum tuşa basıyorum ama bir kaç saniye sonra işlev gösteriyor , yazıyor.

Konu Hakkında Yardımlarınızı Bekliyorum.

Şimdiden Teşekkür Ederim Hepinize...
arkadaşım kır zincirlerini v50 güncellemesi çıktı (v60 hazırlanıyor) yükselt telefonunu kasma sorunuda ortadan kalkar kinetic scroll özelliğide gelir ev ekranına kısa yollar gelir daha bir çok yenilikler var sana tavsiyem bir an önce v50 yap:naughty:

ClubKio

ClubKio

Üye
Yardımın için saol :) bir şey daha sormak istiyorum , umarım kızmazsın.

v50 güncellemesini indirmek mi lazım eğer ki lazımsa nereden indireceğimi söyleyebilir misin

Üst Alt