5800 v.60 geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

aserdar30

Üye

c6 yazıLımında ki gibi.ev ekranı dönüyor :oke:

konu için teşkrLer.yaLnz bazı maddeLerin gerçekLeşeceğini hiç sanmıyorum.

meseLa microsoft kullanıcılarının yeni windows 7 alıp vista ve xp den vazgeçmelerini istiyor.ve 2012 de muhtemelen windows 8 adlı yeni sistemi çıkaracak.yani hep yenilikleri parayla satmaya çalışıyor.

Nokia'da aynısı yapacaktır.symbian 3'lü telefonları satmak isteyecektir.yoksa zaten satılmış telefona neden yeni sistemi kursun ki :)

tabi ki s 3 olusn isteriz.ama bence cok düsk ihtimal.diğer maddeler de gerçekten güzel

Haklısın ama inşallah bu özelliklerin büyük bi kısmı olur

Şehriyar

Şehriyar

Üye

c6 yazıLımında ki gibi.ev ekranı dönüyor :oke:

konu için teşkrLer.yaLnz bazı maddeLerin gerçekLeşeceğini hiç sanmıyorum.

meseLa microsoft kullanıcılarının yeni windows 7 alıp vista ve xp den vazgeçmelerini istiyor.ve 2012 de muhtemelen windows 8 adlı yeni sistemi çıkaracak.yani hep yenilikleri parayla satmaya çalışıyor.

Nokia'da aynısı yapacaktır.symbian 3'lü telefonları satmak isteyecektir.yoksa zaten satılmış telefona neden yeni sistemi kursun ki :)

tabi ki s 3 olusn isteriz.ama bence cok düsk ihtimal.diğer maddeler de gerçekten güzel

dediğin çok doğru tüm dünyada piyasa böyle.. mesela iphone 3g ele alalım bu telefonun kamerası var ama video çekmiyor..apple sonradan 3gs çıkardı ve buna video çekme özelliğini ekledi.. basit bi özellik. burdaki amaç dahada fazla para kazanmak.. isteseler tüm özellikleri bir telefonda toplayabilirlerdi şimdiye kadar.. herkeste o telefonlardan alırdı.. peki ya sonra? sonra ne satacak?

JayJayyy

Üye
flash lite 4 gelse süper olur.

osman5901

Üye
beyler bu son çıkacak sürümün adı gerçekten v60 mı? İnternette aratırken baya bi zorlanıyoruz son sürüm diye aratsak v30 dan başlayıp hepsinde son sürüm çıkıyo :D kesin sürümü belli ise ona göre aratırız da çıktığı gibi bizde güncelleyelim

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
navifirm'e bakiyorum ama Tik yok.Son durum nedir acaba :hmmm

laveled

laveled

Üye
bence bu söylenen özelliklerin çoğu imkansız ve bana kalırsa 5800 son güncellemesi v51 ama inşallah çıkar

emr-erock

emr-erock

Üye
asparagas..!!!

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi
nokia kendi resmi olarak açıklamış ya eylülün sonunda yada 2010 sonunda yeni sürüm gelcek ama bu özellikler gelmeyebilir belli değil daha bu yazıyı nokianın sitesinde buldum.

nameisselcuk

Üye
nokianında androide geçmesi mükemmel olmuş, zaten şuan android forewer :)

serkanergezer

Üye
paylaşım için teşekkürler :oke:

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
    Konu Sahibi
BİRŞEY DEĞİL.BİDE BENDE ANDROİDİ SEVERİM :ehe

h.r

h.r

Üye
wayy bee desenize gene 5800 kulllanmak bi ayrıcalık olacak HER ZAMAN Kİ GİBİ :ehe:ehe :kop::kop::d::naughty::aha:

slash70cl

Üye
İnş gelir v.60 paylaşım için teşekkürler :D

cabbar100

cabbar100

Üye
Bunlar nokia'nın 5800'e getireceği özellikler mi yoksa 5800 kullanıcılarının 5800'e gelmesini istedikleri özellklerin listelerinden biri mi? Bu haberi gördüğün sitenin adresini verirsen daha aydınlatıcı olur bence.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Bunlar nokia'nın 5800'e getireceği özellikler mi yoksa 5800 kullanıcılarının 5800'e gelmesini istedikleri özellklerin listelerinden biri mi? Bu haberi gördüğün sitenin adresini verirsen daha aydınlatıcı olur bence.

kuLLaniciLarin isTedikLeri ozeLLikLer

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Arakdaşlar Bu dosya ne oluya acaba sorabilirmiyim:D

onuraslan

onuraslan

Üye
:aha::aha::aha::aha:(sewiyorum ben bu nokia yı beaaAA:sarıl: )

Üst Alt