5800 tuş kilidi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurcetin91

onurcetin91

Üye
    Konu Sahibi
5800 tuş kilidi sorunu
mrb arkadaşta 5800 var tuş kilidi tuşu arızalı. garantiye göndermiş bunun parçası yok demişler. çok zor açılıp kapanıyor tuş kilidi. doğal olarak açık olarak geziyor bu nedenlede hep ışığı yanınca şarzı 1 günde bitiyor. bu tuşu ne yapabilirz. yardımcı olurmusunuz?

SilentOne

SilentOne

Üye
keylock ve sideunlock programını kur yada cfw at

onurcetin91

onurcetin91

Üye
    Konu Sahibi
peki keylock programıyla telefonun kendi tuş kilidi tuşuna ihtiyaç kalıyomu?
şimdi otomatik kitlendi diyelim sonra açarken ekrana dokunarak falan mı açıyoruz tekrar. yoksa tuşa ihtiyacımız var mı ?

technoblue

technoblue

Üye
ekrana dokunarak açarsın. aksi bişey olsa @silentone neden önersin ki sana kastı mı var :)

onurcetin91

onurcetin91

Üye
    Konu Sahibi
yok ya hiç kullanmadığım bi telefon olduğu için fazla anlamıyorum. o yüzden detaylı bilgi almak istedim. Ben istediğim bilgiye ulaştım. teşekkür ederim yardımlarınız için..

seyfo_enkaz

Üye
kardeşim keylock güzel bi program ekrana kısayolunu eklersin bastığında kilitlenir açmak istediğinde menü tuşuna basarsın açarsın :evet:

yusuf80

Üye
kardeş ben menü tuşuna basıyorum menü gözükmüyor kapatıp açtim yine öyle ne yapabilirim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hort :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:oke: hard format at kurtul. Şimdi nasıl atılıyor diye soracak olursan onuda şöyle yapacaksın; Öncelikle telefonun Nokiasuite ile yedeğini al hafıza kartına da format at, sonra telefonu kapat, Kırmızı + Yeşil + Kamera ve Power (açma/kapama) tuşlarının 4'üne birden telefon açılıncaya kadar aynı anda bas. Sonra telefon bir duş almış edası ile sıfırlanmış olarak sana kendini tertemiz sunacak geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt