5800 Turkcell Msn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adakaya1994

Üye
    Konu Sahibi
5800 Turkcell Msn
Öncelikle merhaba gencturkcell tarifesini kullanıyorum kısa bir süre once yenilendi ve ek olarak 150 kntr ve uzeri yklendignde trkcll msn bedava ancak bn ne msn ayarlarını ne programı indremiorm telefonumun desteklenmediği soyleniyor bu konuda yapabilecegim birşey war mı? şimdiden tesekkürler... :bilmm

• Beğen
Tepkiler: gokhanby, melih06628 ve poplarsfalls

Lacrymosa

Üye
Evet Turkcell Messenger 5800 için yok; fakat bu sorun oluşturmaz sanırım. Turkcell Messenger, bildiğimiz MSN değil. Turkcell'in kendi servisi.

adakaya1994

Üye
    Konu Sahibi
ben turkcellin bu servisini kullanmak istiyorum zaten

matrixugur

matrixugur

Üye
mail at yada müşteri hizmetlerini ara şikayet et
alt seviye telefonlarfda bile oluyor

draw1907

draw1907

Üye
bende aynı sorunu yaşıyorum ama n97 de desteklemiyormuş yani bunlar dokunmatik telefonlara göre bir program geliştirememişler ama onun yerine yapılan testlerde bu telefonda sorun bulunduğu ve nokia ile görüşüldüğü söylendi.

adakaya1994

Üye
    Konu Sahibi
bilgiler içn saoln artk sorun gderlmesini beklices inş bir an once halledrlr

Lacrymosa

Üye
mail at yada müşteri hizmetlerini ara şikayet et
alt seviye telefonlarfda bile oluyor

bende aynı sorunu yaşıyorum ama n97 de desteklemiyormuş yani bunlar dokunmatik telefonlara göre bir program geliştirememişler ama onun yerine yapılan testlerde bu telefonda sorun bulunduğu ve nokia ile görüşüldüğü söylendi.

Arkadaşlar bu Turkcell Messenger denilen olay cep telefonlarına program olarak yüklenmiyor. Telefonun desteklemesi lazım. Mesela ben K750i kullanıyordum "Arkadaşlarım" diye bir şey vardı. Turkcell Messenger ayarlarını telefona yükleyip Arkadaşlarım uygulamasından Turkcell Messenger'a giriyordum. Yeni model telefonlarda onun olmaması normal. Çok kullanılmayan bir şey...

Turkcell'in bir suçu yok.

poplarsfalls

Üye
eyvvv

adakaya1994

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu Turkcell Messenger denilen olay cep telefonlarına program olarak yüklenmiyor. Telefonun desteklemesi lazım. Mesela ben K750i kullanıyordum "Arkadaşlarım" diye bir şey vardı. Turkcell Messenger ayarlarını telefona yükleyip Arkadaşlarım uygulamasından Turkcell Messenger'a giriyordum. Yeni model telefonlarda onun olmaması normal. Çok kullanılmayan bir şey...

Turkcell'in bir suçu yok.

sen farklı bir serwisten bahsediyorsun bu bzm bahsettigmz programlı

murat 16

murat 16

Üye
Arkadaşlar bende 5800 kulanıcısıyım telefonuma 3 gün önce msn programı kurdum sorunsuz çaışıyor prog. Maxicepte kanka msn adı altında arayın....

adakaya1994

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende 5800 kulanıcısıyım telefonuma 3 gün önce msn programı kurdum sorunsuz çaışıyor prog. Maxicepte kanka msn adı altında arayın....

knka msn fln yklerm ama turkcell messengerle sornm war

ayhan4310

Üye
ben kullandım ama 3g olmayınca çok yavaş.

crımınal

Üye
msn programı arayan arkadaşlar ebbudy e girin ordan mobil e girip bulabilirsiniz

33-fatih-33

Üye
ya prog sözümüz yok ama kotörü silip süpürüyor işte sorun o olmasa çok iyi olacak zaten desteklese yemez kontör brnim ark vodafoneden msn giriyor hiç gitmiyor ben 5800 aldım ama desteklemedi için kontör yiyor

cangoman

Üye
Aynı sorunu müşteri hizmetlerine ilettim. Bana gelen cevap bu;

Sayın Erözden,

Turkcell servislerinin daha sağlıklı kullanılabilmesi için her telefon test aşamasından geçmektedir .Kullandığınız telefon test aşamasında olup , yapılan testlerde servislerin sorunsuz kullanılabileceği sözkonusu olduğunda Turkcell'in web sitesi üzerinden ayar bilgilerine ulaşabilirsiniz .

Saygılarımla,

Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S.

Asuman Badur

Müsteri Çözüm Merkez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt