5800 touch facebook düzeldi=>

Sponsorlu Bağlantılar

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
5800 touch facebook düzeldi=>
sonunda yaptılar arkadaşlar. 1 kaç haftadır 5800 la giremiyorduk. http://x.facebook.com a... Ama artık düzeltmişler. Hayırlı olsun :oke:

Kedi Yavrusu

Üye
"en yeniler" seçeneği iyi olmuş.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende de girdi güzel olmuş vowww

'Patron

'Patron

Üye
m.facebooka benzemis ya.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
ayav kardeşler dün girdim ben dokunmatik site diyordum en alttan sonra tüm site diyordum giriyordum ama şimdi dokunmatik site dediğimde tourh facebook . com a girer gibi oluyo sonra tekrar m.facebook yazıyo aynı sayfa geliyo . ben de telefonda kullandığım fw den i acaba diyorudum :hmmm:hmmm:hmmm demekki sorun telefonda deilmiş :kop::kop::kop: anladığım kadarıyla

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu sitenin özelliği ne ki burdan girmeye çalışıyorsunuz...

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
buradan facebooka yüklenmiş videoları indirebiliyoruz. Mp4 halinde. Ama hepsini açmıyor tabiçözünürlük yüzünden... :oke:

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
buradan facebooka yüklenmiş videoları indirebiliyoruz. Mp4 halinde. Ama hepsini açmıyor tabiçözünürlük yüzünden... :oke:

kardeşim bi sorum olacak teelefonda orjinal ve 2 tane de tarayıcı var ama sohbet edemiyorum ben nasıl oluyor bu önceden dokunmatik site sonra üm site deyip giriyordum sohbet ediyordum ama şimdi en altta dokunmatik siteye git seçeneği yok tourc u da denedim güzel ama onda da sohbet etmeyi bulamadım yardımcı olursan sevinirim:oke:

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
sağda daha fazlası secenegi var. Orda en altta desktop site var ordan tüm siteye gidiliyor

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
sağda daha fazlası secenegi var. Orda en altta desktop site var ordan tüm siteye gidiliyor

:oke::oke::oke::oke: hay allah senden razi olsun kardeşim inan telefon modlamayı biliyorum ama bunu bilmiyordum çok çok sağolasın avrolasın :bigstar::bigstar::bigstar::bigstar:

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
önemli deil görevimiz :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen çok güzel olmuş yha

bthn_997

bthn_997

Üye
süper olmuş ya :aha:

Barbo2

Barbo2

Üye
sayfayı ve dakikaları otomatik değiştiriyo güzel olmuş yanlız acaip 10dakıkada 1mbyt yedi ovi deki faceyi kullanmaya devam etcem buna paket dayanmaz

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
turkcellde aylık 3 liraya bedava touch face var...

• Beğen
Tepkiler: GLADYATÖR1581

Kedi Yavrusu

Üye
5 lira daha katar sınırsız oyunumu indiririm videoyu izlerim her siteye girerim arkadaşlarla chatleşirim daha iyidir.

giray38

giray38

Üye
Eh sonunda :d:

ali.oren

ali.oren

Üye
eyvallah kardeş

----------Eklendi @ 11:35:58 ---------- Yazıldı @ 11:29:45 ----------

Turkcell halâ düdüklüyo sizi farkında değilsiniz. Vodafone da sınırsız internet 7,99 tl ! Sadece face değil nereye girersen gir. Ben bazen 400 mb lık film indiriyorum. Reklam gibi oldu ama milleti uyandırmak lazım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt