aydesigner
Üye
5800 titreme açılmama açılınca kulaklık takınca kilitlenme yardımlarını bekliyorum..
Mrba arkadaslar telefonumu bi kaç gün önce V60 sürümüne güncelledim.Ertesi gün sabah alarmı erteledikden sonra uzun bi titreme oldu durmayınca bataryayımı cıkardım naptım bilmiyorum yada kendimi durdu. Neyse daha sonra kalkınca baktım teelfon kapalı açmaya çalıstım hiç bi tepki vermedi şarj vs hiçbi tepki yoktu. Bıraktım öylece 1-2 saat sonra denedim tekrar ve tek bi titreme oldu bu kez ama görüntü yoktu yine bi kaç kez batarya cıkar tak felan denedikten sonra telefon titredi fakat siyah ekran bi kaç saniye bekledikten sonra nokia yazısı geliyo ve artık hep bunu yapıyo asıl sorun şu. Kulaklığı taktığımda telefon kulaklığı algılıyo ama andan itibaren telefon sapıtıyo Müzik çaları açıyorum telefon kapanıyo tekrar açıyorum play diyorum problem yok kulaklıkgı bi takıyorum telefon kapanıyo bidaha batarya cıkar tak öyle acıyorum. Arama vs yine hiç bi şeyde kulaklıktan ses gelmiyo ama dediğim gibi kulaklıkla ilgili hiç bi ses alamıyorum ve telefon kitleniyo güncellemeden kaynaklanmış olma ihtimali varmı ?