5800 tema yapma

Sponsorlu Bağlantılar

ygr

Üye
carbide.ui Nokianın resmi ve free olarak yayınladığı orjinal tema yapma programıdır tüm nokia telefonları için tema yapabilmektedir yapılan temalara animasyon ekleyebilirsiniz ve her animasyon için temaya özel sesler ekleye bilirsiniz tema kulladığınızda özel ses efektleri alabilir gerçekten tema yapmak istiyorsanız carbide.ui kullanın o kadar zor değil yalnız zor kısmı animasyon eklemek tabiki eklemek istemiyenler için sorun yok (:

eyup_lu

Üye
5800 da kamerayla çektiğim 1 resmi menü tema olarak nasıl yapabilirim

numan.tr

numan.tr

Üye
gerek yok bnce dekiler yeterli. bu sitede paylaşılanlar da yeterli. ama yine de siz bilirsiniz ...

Aynen, buradakiler çok güzel ve kaliteli:oke:

pinhani24

Üye
tema yapmana gerek yok ztn sitede 20küsüür milyon tema var istediğini düzenleyebiliosun kendin yapmak istersende site üzerinden yapabiliosun :)

frowell

frowell

Üye
ownskini çözemedim yaw

iGroN

Üye
Bende tema editlemek için uğraşıyorum fakat carbide.ui kullanamıyorum, çünkü temanın sis dosyasından çıkan mif skn ve mbm dosyalarını tanımıyor. Yapılmış temaları nasıl editleyebiliceğimiz konusunda fikri olan yok mu acaba ?

kartal158

kartal158

Üye
ownskin süper

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
owskin.com adresinden ister ikonlarını kendin bul ister ordan seç harika temalar yapabilirsin iyi forumlar

yumurjack

yumurjack

Üye
ownskin s40v3 için idealdi arkadaşlar ben uzun bi süre kullandım. amatör olarak prof. temalar çıkarabileceğinz hoş bir site. 5800 ve türevleri için geçerli olur mu bilemiyorum ama. sonuçta s60v5 var arada. program bulunacak olursa ben de kullanmak isterm 5800 a geçtik artık :D

kartal1000

kartal1000

Üye
arkadasım sim siyah tema istiyorum iconlar da oldugu gibi kalsın simgelere dokunulunca da hafif koyu giri yapabilirmisin widget de olsun şimdiden saol

worm1234

Üye
la olum carbide tema düzenlemeiyo bi tema var ikonlarıı değiştircem olmuyo bi yardım edin yaa

hakanLp07

hakanLp07

Üye
kardeşlerm ben sizi anlamıyorum araştırın forumlara bakın ben 100 kere gördm tema editlemeyi biraz karıştırın şu programları armut piş ağzıma düş olmasın kurcalıyınki yeni şeyler ögrenin sizde paylasn bişiler.
siscontents diye bi prog var açıyosn temayı back ground var .skn de aç editle iconslar var onlarıda svg formatlı olarak gömüyolar indir bi svg açıcı düzenleme prog düzenle hepsini kaydet telefonuna :) araştırınnnn milletten bişiler beklmeyn

*PoweR+

*PoweR+

Üye
kardeşlerm ben sizi anlamıyorum araştırın forumlara bakın ben 100 kere gördm tema editlemeyi biraz karıştırın şu programları armut piş ağzıma düş olmasın kurcalıyınki yeni şeyler ögrenin sizde paylasn bişiler.
siscontents diye bi prog var açıyosn temayı back ground var .skn de aç editle iconslar var onlarıda svg formatlı olarak gömüyolar indir bi svg açıcı düzenleme prog düzenle hepsini kaydet telefonuna :) araştırınnnn milletten bişiler beklmeyn
arkadaşıma katılıyorum biraz araştırıcı ruhunuz olsun biz bi fontu bulana kadar canımızı çıkardık

kasnamut

Üye
nasıl indircemm yardımcı olurmusunuz downloada basıyom nokia developer sso die bi sayfa gelioo

Takipçi Satın Al

Üst Alt