5800 tema sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teesir

Üye
    Konu Sahibi
5800 tema sorunu
cihazı yeni aldım. tanıtım videolarını izlediğimde "ev ekranı" temalarında rehber seçili iken altta telefon ve rehber simgesi var fakat benim telefonumda aynı ev ekranı teması seçili iken simge yerine telefon ve rehber yazıları var. Bilgisi olan bi arkadaş varsa yardım bekliyorum...

Progressivity

Progressivity

Üye
telefonunuzun yazılım sürümü kaç acaba *#0000# yaparak bir kontrol edin eski yazılım sürümlerinde böyle bişey olabilir belki bilemiyorum ama garantili ise tleefonununz bir nokia shop a götürün bence

teesir

Üye
    Konu Sahibi
yazılım sürümü 50.0.005 evet nokia shop tahminimce halledecektir. Götürmeden halledebilirmiyim diye düşündüm cihaz hacksiz o yüzden forumda belirtilen c:\privates altındaki bi dosyayı silme çözümünüde uygulayamadım hatta hack yapmayı bile düşündüm ama zahmetli bi iş. başka bi çözüm var mıdır merak ediyorum...

Progressivity

Progressivity

Üye
ayarlar-kişisel-temalar-ev ekranı teması bunu temel yada kısayol çubuğu yaparsanız o dediğiniz simgeler gözükecektir şuanda sende muhtemelen rehber çubuğu teması seçili olay bundan ibaret sanırım servislik bi durum olmaya bilir :)

teesir

Üye
    Konu Sahibi
söylediklerinizi biliyorum. bugün nokia ile görüştüm yeni versiyonlarda bu şekildeymiş. ben eski versiyon bi telefon gördüm rehber çubuğu seçili iken aşağıda yazı yerine kısayol vardı. firmware ile bu hale gelmiş. yani bu şekilde kullanmak zorundayız. benim isteğim rehber çubuğu kullanmak istiyorum ama altta simgeler yazıyla gözüksün istemiyordum. eski versiyonlarda böyleydi. ama artık mümkün değil : ) fikirleriniz için teşekkürler yinede..

Progressivity

Progressivity

Üye
evet v31 ve öncesinde o şekildeydi v40 ve üzeri sürümlerde böyle oldu maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt