5800 telefonum çalındı lütfen bir bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
5800 telefonum çalındı lütfen bir bakın
Arkadaşlar çok zor durumdayım. 5800 telefonum çalındı. Bu konuda ne yapabilirim.

amsord0552

amsord0552

Üye
Öncelikle geçmiş olsun.ımei numaranı niliyosan telefonunu bulursun.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Burda ne işin var senin ya çalındığı gibi neden karakola gitmiyorsun? Hemen git IMEI numaranı ver İfadeni ver aramaya başlasınlar. 6 saat falan sürer karakolda işin. 18 yaşını doldurduysan yetişkin doldurmadıysan çocuk karakoluna gidiceksin.

crazypaker

crazypaker

Üye
hiç bir işe yaramıyor 5 yıl önce 6600 çalındı gittim karakola faturası dahil hepsini verdim karakola sonra baktım kağıt gelmiş eve yaklaşık 1 yılsınra kağıt gönderiyorlar gittim avukatla görüştüm telefonunuz bulunamadı dedi içini karartmak istemem ama zor kardeşim:(:(

alicem123

alicem123

Üye
Böyle bir ülkede zor.. Geçmiş olsun yapıcagın tek şey karakola gitmek ve ümitlenmemek...

Utku

Utku

Üye
Welcome to the new phone, goodbye to 5800....
5800 dan hiç ümitlenme çalındıysa para biriktirip daha iyisini alırsın üzülmeye değmez.....

EroL

EroL

Emekli Yönetici
2 yıl sonra bulunur telefonun. Telefonun son kullanıcısını yakalarlar suçluları bulup ceza vermezler. Millet vekili, bakan, gibi değerli bir şahsiyet tanıdığın varsa 1 hafta içinde elinde telefon

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ya benim arkadaşınkini gaspettiler 1 yıl içinde süren 3 mahkeme sonra fatura bedelini çatır çatır ödettiler mahkemeden, yeter ki adamların yüzlerini iyi tarif et ve resim gösterirlerse doğru teşhis et. Sadece telefonun IMEI'sini verirsen elbetteki bulunması imkansıza yakın olacak o telefonun açılması lazım herşeyden önce. Türkiyede GPS takip sistemleri gelişmiş olmadığından kapatılan cihazın aktif GPS'ini bile takip edemezler bizde.

azazel85

Üye
nokia 5800 için telefona baska hat takılınca sana kısa mesaj ıle bıldırım yapan bir program var forumda.
kendi 5800 telefonumda kullanıyorum.
forumda aratırsan bulursun ben burdan bulmustum.

teleofnunun kaybolması çalınması gasp edilmesi durumunda öncelikle adresine igrip ihbar kaydı bırak.
daha sonra telekomünikasyon kurumunu arayıp durumu bildir.
telefon kullanıma kapatılacak ve kımın hattı takılı ise o kişiye teleofnun çalıntı oldugu mesajı gıdecek.
ardından savcılıga dılekce ıle basvurup sıkayetcı ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...