5800 Telefon hafızasına bağlı internet sorunu ( Yardım lütfen ! )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ErkanGuney.

ErkanGuney.

Üye
    Konu Sahibi
5800 Telefon hafızasına bağlı internet sorunu ( Yardım lütfen ! )
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Hemen sorunumu dile getiriyorum. Vodafone aylık Cepnet aboneliğimi Haziran ayının 28inde almıştım. 2 güne kadar sorunsuz kullanıyordum. Opera,Uc Browser ve kendi browserı olmak üzere hepsinden giriyordum. 2 gün önce telefon hafızasına girdim ve hafıza boşalsın diye birkaç dosya silerken yanlışlıkla bir dosya sildim. Adını hatırlayamıyorum ama Chat Client olması gerek. 2 gündür ne opera ne uc ne de kendi browserdan bağlantı gerçekleştiremiyorum. Acaba o dosyanın silinmesinden kaynaklı mı internete girememem yoksa hattan mı kaynaklanıyor ? Müşteri hizmetleri ayarlarınız sağlıklı, sorun yok dedi. Ne yapacağım konusunda gerçekten bir bilgim yok şu an ve bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...

fatih54102

fatih54102

Üye
telefonu kapa açılırken bütün tuşlara birlikte bas ekran kapatma hariç. Düzelir

ErkanGuney.

ErkanGuney.

Üye
    Konu Sahibi
Bütün tuşlardan kastın nedir ? Hard Format atmamı mı söylüyorsun ?

omerynd

omerynd

Üye
kardeş chat client dosyasıyla ilgisi olmaması lazım fakat sorunu çözemiyorsan hard format at düzelir sorun

• Beğen
Tepkiler: bysantraleqo
ErkanGuney.

ErkanGuney.

Üye
    Konu Sahibi
Hard format atacağım evet. Eğer o zaman da sorun çözülmezse CFW kuracağım abi çekemem böyle ben çile :D Önerin için sağol dostum.

----------Eklendi @ 13:00:44 ---------- Yazıldı @ 12:38:39 ----------

kardeş chat client dosyasıyla ilgisi olmaması lazım fakat sorunu çözemiyorsan hard format at düzelir sorun
Kardeş hard format ile sorunum halloldu sağolasın :alkis Şimdi de 4 aydır kullandıgım sadece sertifikaladığım şu nadide telefonu CFW ile ödüllendirmek istiyorum. Cix bi Cfw önerin de ar mıdır acaba ? :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hard format atacağım evet. Eğer o zaman da sorun çözülmezse CFW kuracağım abi çekemem böyle ben çile :D Önerin için sağol dostum.

----------Eklendi @ 13:00:44 ---------- Yazıldı @ 12:38:39 ----------

Kardeş hard format ile sorunum halloldu sağolasın :alkis Şimdi de 4 aydır kullandıgım sadece sertifikaladığım şu nadide telefonu CFW ile ödüllendirmek istiyorum. Cix bi Cfw önerin de ar mıdır acaba ? :)

Buna İyi Diyorlar Bi Bak http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...xaxm-tertemiz-sorunsuz-ndrive-kur-468272.html

erdemli12

erdemli12

Üye
ya aynı sorun bende de var operayla baglanamıyom acba hard format nerden atılır

erdemli12

erdemli12

Üye
c5:00 kullanıyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt