Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 telefon hafızası yardım
Sponsorlu Bağlantılar
laveled
Üye
Konu Sahibi
5800 telefon hafızası yardım
hayrlı günler herkese yaw benm telin (5800) telefn hafızasnda 32mb diğer uygulamalar diye bişey war nedir bu diger uygulamalar nerden silcem formatmı lasm şimdiden saolun
Nadir
Emekli Yönetici
diğer uygulamalar tam olarak nerde?
laveled
Üye
Konu Sahibi
hani menüde seçenekler diyip hafıza bilgilerini ordan tel hafz seciyorum orda işte hafzayla ilgili bilgiler weriyo kulanılan hafıza 40 mb dio en aşşada diger uygulamalar 32mb dio inş anlata bilidm
Nadir
Emekli Yönetici
ya telefonda olan uygulamalar kurulu olan programlar onlar her telefonda olur..dert etme..
laveled
Üye
Konu Sahibi
ya ilk aldıımda bu kadar dolu deildi yaw bide bu aralar facede flan kapanp duruo delrcem acaba bundanmı oluoki
Nadir
Emekli Yönetici
yok ondan değil..flashları desteklemediği için..kurduğun her program hafızayı biraz daha azaltır bu normaldir..
laveled
Üye
Konu Sahibi
peki bu faceye flan bi cozüm yolu yokmu sadece facedede olmuo tam bakıom mutlu mutlu çat kapanıo
Nadir
Emekli Yönetici
skyfire web browser yakında çıkar kesin çözüm olarak bekliyoruz..sabredeceğiz..
laveled
Üye
Konu Sahibi
ok cok saol
Nadir
Emekli Yönetici
birşey değil..
skelk1510
Üye
5800 xm tel kullanıcıları telefon hafızası dolanlar menü - internet - web - seçenekler - gizlilik verilerini sil - tümü hafızanız eski halıne geliyor
serdar8814
Üye
Nadir Bey bende xm var 5800 bluetooth tan gelen verileri tel hafızasına kaydediyo herşeyi tel hafızasına kaydediyo neden anlayamadım ???