5800 tam ekran oyun oynama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
    Konu Sahibi
5800 tam ekran oyun oynama sorunu
5800 rima oyun iron man2 shrek popersia vs vs yukluyorum ama ekrarinin yarisi cikiyor yarisindada klavye cikiyor ekranin yarisini gormuyorum bunu nasil cozebilirim program varsa signed olsun simdiden tesekkurler:oke:

dijitalsapik

Üye
kardeşim uygulama ayarlarına gir yüklü uygulamalar de sonra hangi oyunsa ona gel suit ayarlardan klavyeyi kaldir

ANGTEARCHER

ANGTEARCHER

Üye
Menü/Ayarlar/Uygulama Yöneticisi/Yüklü Uygulamalar = Buradan Değiştirmek İstediğin İstediğin Dosyanın Süit Ayarlarına Girerek Ekran Üstü Klavye'yi Kapalı Duruma Getirip Sorununu Çözebilirsin.
Yardım Edebildiysem Ne Mutlu :)

ciran_

Üye
klavyeyi kaldırdıktan sonra oyun çalışmıyor ben bir kaç oyunda denedim ama çalışmadı şimdiden teşekkürler arkadaşlar bu sitede emeği geçen herkesin emeğine sağlık

erdemcicek

Üye
Teşekkür ederim evet bazı oyunlarda işe yaramıyor ama oda oyunun ekran boyutuyla alakalı

fedata

fedata

Üye
kendi klavye desteği bulunan oyunlarda oluyor.tek oyun için değil bu dediğim bazı uygulamalarda da var bu problem.arkadaşlar gayet doğru bi yöntem söylemişler:)gerisi uygulamanın içeriğine destekleyip desteklemesine kalmış bişey..tşkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt