5800 tam anlamda kullanmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blodnex

Üye
    Konu Sahibi
5800 tam anlamda kullanmak istiyorum
arkadaşlar site çok iyi gerçekten ama konular çok dağılmış durumda bence neyse bu sorunu bi kenara koyarsak.5800 alalı yaklaşık 2 hafta gibi bi süre oldu wireless yardımıyla teli güncelledim..ama bir türlü bu bu haritalar menüsünü ve gps olayını çözemedim teknolojiye uzak kaldım galiba biraz yardımcı olursanız sevinirim.bir nokta daha var facebooktan video izlemek için direkt tel videoyu yüklüyor ve tel hafızısına alıyor videoyu bunu kart hafızasına indirirken indiremiozmu o yüklediği videolarıda ilk önce bulamadım veri merkezinde çıktı karşıma bunu ayarlıyzmıozmu...

e1ektronick

e1ektronick

Üye
MAP LOADER uygulamasini indir telefonu pc ye bagla ve haritalarini guncelle. konumunu gormek istiyorsan "konumum" ikonuna tikla ve gps ye baglanmasini bekle 3-4-5 dk icinde baglanacaktir tabiki disrada ve acik alanda olman kaydi ile(yuksek bina ve engellerden uzak olcaksin). navigasyon yapacaksan "arac surme" ikonuna tikla.

internetten video izleme konusunda ise ayarlar>baglanti>hedefler>internet bolumunde hangi wlan baglantisini kullaniyorsan seceneklerden onu duzenleyi sec ve yine tekrar seceneklerden gelismis ayarlara tikla ve IPv4ayarlarina gir DNS adreslerinden birncisine 88.248.155.141 yaz ikincisine 88.248.155.142 yaz ve cik sonra kablosuz LAN'a gir ve DNS adreslerini degistirdigin Ag baglantisina tikla ve videolari izle telefona yuklenmeden hadi eyvallah....

SilentOne

SilentOne

Üye
MAP LOADER uygulamasini indir telefonu pc ye bagla ve haritalarini guncelle. konumunu gormek istiyorsan "konumum" ikonuna tikla ve gps ye baglanmasini bekle 3-4-5 dk icinde baglanacaktir tabiki disrada ve acik alanda olman kaydi ile(yuksek bina ve engellerden uzak olcaksin). navigasyon yapacaksan "arac surme" ikonuna tikla.

internetten video izleme konusunda ise ayarlar>baglanti>hedefler>internet bolumunde hangi wlan baglantisini kullaniyorsan seceneklerden onu duzenleyi sec ve yine tekrar seceneklerden gelismis ayarlara tikla ve IPv4ayarlarina gir DNS adreslerinden birncisine 88.248.155.141 yaz ikincisine 88.248.155.142 yaz ve cik sonra kablosuz LAN'a gir ve DNS adreslerini degistirdigin Ag baglantisina tikla ve videolari izle telefona yuklenmeden hadi eyvallah....

Aynen katılıyom....

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
her yeni yazılımdan sonra uygulamara girip yazılım güncelleden ovi maps yeniden yüklenmeli..(tabi yeni yazılım yüklenip hard format atıldıktan sonra..)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt