5800 symbian^3 tarzı cfw(istek)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
5800 symbian^3 tarzı cfw(istek)
arkadaşlar ilk olarak forum bir sürü 5800 fw sinin ve hatta s^3 e benzetilmiş olanların olduğunun farkındayım ancak bence bunlar yetersiz kalıyor ilk olarak hepsi standart s60v5 görünüm özellikleri taşıyor.Benim isteklerime gelicek olursak:
1)s^3 tarzı müzik player
2)s^3 tarzı ev ekranı(c6 fw nin yan widget ev ekranıda tel açıkken düzenlenebilir hale getirilirse 2 tanede yeticektir 3 şart değil)
3)s^3 tarzı taskmanager(şu uygulama ekran görüntüsünü gösteren ve üstte çarpı çıkan şekilde)
4)s^3 teki güç tasarruf modu

şimdiden teşekkürler...

SilentOne

SilentOne

Üye
böle bir şey zor yha s^3 den dosyalar flen konulması lazım onun içinde s^3 ile baya uqraşmak lazım ama olurmu bilemem

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
N8 kullanan birisinin istemesi ilginç..C6 lar bize yetio biraz da özgün olmakta yarar var:oke:

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
ark.lar fw yi tabikide n8 için istemiyorum kusura bakmayın ben abimin hesabını kullanıyorum sadece fw için yeni hesap açmak istemedim ve yeni üyelere önce paylaşım yapta gel dedikleri için burdan yazdım ama böyle bi fw hazırlamak yarım saatlik bi iş bence sadece music player dosyalarını ve taskmanager dosyalarını s^3 üzerinden alıp c6 fw ye yapıştırmak lazım.ben dosyaları bulamadım yerlerini biri söylerse bende yapabilirim sanırsam ayrıca güç tasarrufu modu olmasada olur...
Not:yarım saatlik iş derken kimsenin işini küçüsemek istemem alınmayın

ozgunb

ozgunb

Üye
Bence bu iş o kadar basit değil.

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben 0 fw istemiyorum zaten eldeki bi fw ye bir iki ekstra şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt