5800 sürüm v.30.0.011,güncelleme yapmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihanevren

Üye
    Konu Sahibi
5800 sürüm v.30.0.011,güncelleme yapmıyor
Arkadaşlar ilk olarak herkeze paylaşımlarından ötürü çok teşşekür ederim.gerçekden güzel bir site, emeği gecen herkezin eline sağlık. Benim sorunum güncelleme, telefonumda v30.0.011 sürümü yüklü, bütün güncelleme yöntemlerini denedim(telefondan,pcde ovi suiteden) ama güncel sürüm yok diyor. burada v40 lardan bahsetiliyor. neyapmam gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim.

Consul9

Consul9

Üye
v40 flan yok kardeşim emin olabilirsin :oke:

--------------- Ekleme ---------------

pardon ben 5530 anladım:utan:

cihanevren

Üye
    Konu Sahibi
olmuyorrrrrrr kafayı yiycem, şimdide "Nokia Software Updater hizmet şuanda kullanılamıyor" açılmıyor diyor

ahmetin01

Üye
Aynı sorun bende de var. Hiçbir güncelleme yok diyor. Arkadaşın telefonunun versiyonu 31. şeklinde daha üst versiton yani. Bilen arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler

acunhann

Üye
Nss programıyla güncellemeye baslayablirsin nadir arkads var orda o konuyu paylasmş açık şekilde anlatmş.ben güncellemeye basladm v40 sürümü görüo ama %56 da geriye dönüo bende bunu çözemedim onu bekliorm napmam gerek hç bilmiorm :S

afirea

Üye
Nokia 5800 XM . Aynı sorun bir çok arkadaşta var. Tabii bende de var.... Nokia'nın sitesinde en son sürüm v50.0.005 diyor. Amerikan nokia sitesinde v40 (17 Ağustos 2010 tarihi itibari il). Nokia desteği aradığımda tek söyledikleri nokia shop'lara başvurmam gerektiği. Nokia teknik servisi aradığımda garantisi varsa versiyon yükseltme için herhangi bir ücret istemedikleri ve şu anda güncel olan versiyonun 51.0.0 olduğu.
Sorunu olan arkadaşların dikkatine.....

arhano

Üye
SORUN ÇÖZÜLDÜ GALİBA. MUTLAKA DENEYİN!!!!!!arkadaşlar merhaba!ben sanırım sorunu çözdüm. ve benim telefonda yazılım sorunu kalmadı. tek yapmanız gereken kontrol paneline girip temalar bölümünde tema efektini açık hale getirmeniz. yol ise şöyle: menü>kontrol paneli>ayarlar>>genel>kişileltirme>temalar>>genel. sonra seçenekler deyip tema efektini etkinleştirip açık hale getirin...:D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
SORUN ÇÖZÜLDÜ GALİBA. MUTLAKA DENEYİN!!!!!!arkadaşlar merhaba!ben sanırım sorunu çözdüm. ve benim telefonda yazılım sorunu kalmadı. tek yapmanız gereken kontrol paneline girip temalar bölümünde tema efektini açık hale getirmeniz. yol ise şöyle: menü>kontrol paneli>ayarlar>>genel>kişileltirme>temalar>>genel. sonra seçenekler deyip tema efektini etkinleştirip açık hale getirin...:D

Hangi sorunu bu yolla çözdün anlamadım.yukardaki mesajları okudum ama senin mesajınla bir bağlantı kuramadım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt